Van egy Ifa róhat krumplim de szerintem 10 kilót meg lehet menteni belőle mivel én általánosítva azt mondom hogy szar a egész szivesen átviszem azt válogasd ki művelt-kém
Miért ne használnék? Például ha nálunk erőszakolnának lányokat a migránsok, lehet neked más lenne a véleményed, de mivel mi nem csinálunk ilyet tömegesen más nemzetek lányaival ezért ugye a migránsok sem csinálnak ilyet..szerinted. akiket meg zaklatnak, azok szerint meg igen..és nem feltételes módban.
Én csak rámutattam számodra, hogy amit felhoztál járványok terjedésében - például a 14 század közepén - igencsak volt mobilizáció, de ennek mi köze az Origo-hoz, kicsit csapongsz
Te gondolom soha nem használsz feltételes mondatot. Erősen negatív érték ítélet, mondjátok ti, akik szerint a magyarokon kívül az összes ember hülye. Bocs, de ez jön le a mondataitokból!
Várj, ha azt mondod Ha élnél vele..akkor miért nem azt mondtad, hogy akkor a magyarokat a legcukibb, vagy legokosabb népnek tartanád? Szerintem akárhogy csűröd, a feltételes mód mögött egy erősen negatív értékítélet húzódik
Vannak bajok...
1. Ha már ennyire ilyen nagy magyar csatornákat nézel, tudnod kéne, hogy van feltételes mondat a magyarban!
2. Az általánosítás a műveletlenek eszköze! Olvass utána! Youtube-on nem biztos, hogy megtalálod!
3. Nézel RTL-t nem tagadom! Ajánlom neked is az M1 helyett!
4. Mi is jártunk portyázni, ha nem tévedek, biztos szépen bekopogtunk és elkértük a dolgokat?!
Igazad van, az ugyanaz... emléxem, mikor utoljára mentem Ausztriába 4* wellnessbe, akkor szabadidőmben elmentem segélyért, de lassan adták, ezért várakozás közben megbaxtam 3 helybéli nőt a haverokkal...
Szövegértelmezéssel nekem nincs is gondom nem úgy mint neked ,tudok a sorok között olvasni !
1 "Ha élnék vele, akkor a " Ez ezt jelent hogy ez a véleményed csak nem mondod , de aztán mégis
2 Ki mondta hogy probléma az általánosítás .Nekem nem jelent problémát . Különböző népeket nem egyes emberek vagy egyének alapján ítélnek meg , hanem ember összegesének kultúrája és szokásai alapján .
3 "a magyarokat a leghülyébb, legszemetebb nép " Tudod több ezer évet történelem bízós vagyok nem a hülyeségről szemétségről árulkodik
ajánlom figyelmedbe RTL helyet tanulmányozd kedvedre https://www.youtube.com/result...
4 igen nekünk is meg vannak a hibáink és keresztünk Magyaroknak , de nem az amit írtál és főleg nem abba a minőségbe
Hol volt mobilizáció akkor? Közel 20 millió európai halt meg 5 év alatt majdnem 2 évszázad kellett mire utolérte magát létszámban Európa, hol volt akkor mobilizáció?
Még könnyebb bármit behozni? Az a gond és ezt alaposan elhallgatják, hogy olyan kórokozó törzseket hoznak be, amikre nincs válasz az európai gyógyászatban, miről beszélünk? A dolog kockázatát hogy értsd, a TESCO-ban nem mondanák el, hogy a mirelit termékek közül melyik jön a vágóhídról és melyik a dögkútról, ..lutri választanod és nem az a rizikó, hogy jó max összetojod magad - bocs a profán példáért - hanem leadod a csukát..
Van gazdasági globalizáció is tudtommal! Olyan szintű mobilizáció hol volt akkor, mint ma? És így is bejöttek a kártevők, most annyi a különbség, hogy még könnyebb bármit is behozni! Szóval ilyen alapon hermetikusan zárjunk le mindent, mindenki üljön le a seggére és ne vágyjon a Bahamákra és minden oké!
Nem tudom feltűnt-e neked, hogy az emberek utazási szokásai, mármint a nyaralóhelyeket illetően "azóta" megváltoztak. A járványok, ha például a pestisre gondolsz a kereskedelem útján terjedtek el, ahogy a kártevők is, lásd krumplibogár, vagy más néven kolorádó bogár és semmi közük a globalizációhoz. Amire te gondolsz szerintem az a technikai fejlődés eredményeként a mobilizáció, de az nem ugyanaz.
1. Ha már ennyire ilyen nagy magyar csatornákat nézel, tudnod kéne, hogy van feltételes mondat a magyarban!
2. Az általánosítás a műveletlenek eszköze! Olvass utána! Youtube-on nem biztos, hogy megtalálod!
3. Nézel RTL-t nem tagadom! Ajánlom neked is az M1 helyett!
4. Mi is jártunk portyázni, ha nem tévedek, biztos szépen bekopogtunk és elkértük a dolgokat?!
1 "Ha élnék vele, akkor a " Ez ezt jelent hogy ez a véleményed csak nem mondod , de aztán mégis
2 Ki mondta hogy probléma az általánosítás .Nekem nem jelent problémát . Különböző népeket nem egyes emberek vagy egyének alapján ítélnek meg , hanem ember összegesének kultúrája és szokásai alapján .
3 "a magyarokat a leghülyébb, legszemetebb nép " Tudod több ezer évet történelem bízós vagyok nem a hülyeségről szemétségről árulkodik
ajánlom figyelmedbe RTL helyet tanulmányozd kedvedre
https://www.youtube.com/result...
4 igen nekünk is meg vannak a hibáink és keresztünk Magyaroknak , de nem az amit írtál és főleg nem abba a minőségbe
Még könnyebb bármit behozni? Az a gond és ezt alaposan elhallgatják, hogy olyan kórokozó törzseket hoznak be, amikre nincs válasz az európai gyógyászatban, miről beszélünk? A dolog kockázatát hogy értsd, a TESCO-ban nem mondanák el, hogy a mirelit termékek közül melyik jön a vágóhídról és melyik a dögkútról, ..lutri választanod és nem az a rizikó, hogy jó max összetojod magad - bocs a profán példáért - hanem leadod a csukát..
kb mint a talicska meg a mercikocsi, ott is a vasérc a közös ős...