Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

28. Orovecz István - APRILIA RSV Tuono 1000 R

nem tudom mit kapsz a tagságodért, de remélem többet tudunk nyújtani majd számodra..
Dolog még kidolgozás alatt áll, de mindenkpp olyan clubot szeretnénk ami érdekképviseletet is ellátna,nyílván túrákat is szervezne, és "bárki" tag lehetne nem csak az akinek Harley-i ja van..
Egy-két helyen jelentős kedvezményeket kaphatna (szervíz, étterem , konditerem..stb..)
Én meg nem szeretnék okoskodni, mert úgysem állna jól , de gondolom ha eljön az ideje, akkor megtudjuk mihez adjuk a nevünket. Te a biztonsági főnökét, én a tiszteletbeli tagét. Mondjuk Neked dolgozni is kell majd, nekem meg fogadni az elismeréseket az elért eredményekért, partykra járni díszvendégként, élvezni a hostes csajok kiemelkedő figyelmét és odaadását...
Viszont az nagyon rossz nem lehet, hogy "tartozhatunk" valahová, és nem csak itt hüleségeket irkálunk egymásnak...
Nem akarok ünneprontó lenni, csak tudatlan vagyok. Miért jó, ha lesz mégegy ilyen klubb? Ott van a plasticrockers, ott is van egy csapat, ott is néha elmennek gurulni egyet a tagok, én is voltam kétszer aztán kész? Tehát ha nonprofit a pálya, nincs üzleti érdekeltség, akkor végülis van már egy klubb.....
Jó reggelt!
Nem tudom, mivel érdemeltem ki a megtiszteltetést, de KÖSZÖNÖM!
Remélem cselekedeteimmel öregbíteni tudom majd ama kör hírnevét!
remélem a szezonkezdésre kész lesz a klub is.
és az elsők között üdvözölhetünk a tiszteletbeli tagok között...
Mindent, TI tudtok meg legelsőként..
Ha publikus irhatnál majd róla egy kicsit többet is. Célok, elképzelések...
szeretnék gazdasági igazgató lenni és szeretném, ha nem csak az adótok egy százalékával, hanem az egésszel támogatnátok!
nem cicc.= nem vicc
ki? a leendő motoros club(od) alapítója..!
Te leszel a biztonsági főnök.{persze ha vállalod}.( agg.javaslatára, és természetesn én is beleegyeztem, sőőőt örülnék is neki )...
nem cicc..!
tárgyalás alatt van egy " balatoni motoros club" baráti kör vagy egyesület, vagy nonprofit szervezet alapítása..
Agg. ( ha szavát állja, és miért ne tenné, aktív részese a történetnek.+ egy-két kedves ismerősöm.. .)
az ki?

1. Attila
2. Zsani
3. Fanni
4. Pistike
5. Agg....
6. &rash
7...Gábi
8........
Akkor gyülekező 8-kor!
1. Attila
2. Zsani
3. Fanni
4. Pistike
5. Agg....
6. &rash
7.........
8........

március 12: 10.00 - 23.00
Belépőjegy:
Online/Helyszín
Napijegy:
2.100 Ft/2.500 Ft
Kedvezményes jegy:
1.500 Ft/1.700 Ft
Családi jegy:
3.800 Ft
1. Attila
2. Zsani
3. Fanni
4. Pistike
5. Agg....
6........
7.........
8........
erre vártunk...... akkor ezt már beszéljük össze rendesen!
Szombat reggel tali a Rómer Flóris utcában (az hogy melyik felén, még megverekszünk érte aggregállal)...időpont kérdéses, de kiderül.

A gépjárművek, menetoszlop tervezés alatt a létszám függvényétől.
Tessék feliratkozni
1. Attila
2. Zsani
3. Fanni
4. Pistike
5.......
6........
7.........
8........
Szeva

Én is készülök, szombatra tervezem! Tudtok valami infót mikor nyit...+hasonlók!

Kocsival megyek én is! Veszprémben valahol összefuthatnánk és mehetnénk együtt is!

Üdv
kaptam gyógyszert, csak elgurult
erre szoktak gyógyszert írni az öregeknek......
nyugdíjas otthonban rend van, este 8 takarodó, reggel 6 ébresztő
Elmentem dolgozni..
jó éjt....................................................
nem hiszem..csak anya beleolvashatott a forumba és most megy a magyarázkodás, miért is kell hostes csaj a kiállításra..
aggregál alszik már ilyenkor? Pöttyös pizsit kiosztották már...