Dolog még kidolgozás alatt áll, de mindenkpp olyan clubot szeretnénk ami érdekképviseletet is ellátna,nyílván túrákat is szervezne, és "bárki" tag lehetne nem csak az akinek Harley-i ja van..
Egy-két helyen jelentős kedvezményeket kaphatna (szervíz, étterem , konditerem..stb..)
Én meg nem szeretnék okoskodni, mert úgysem állna jól , de gondolom ha eljön az ideje, akkor megtudjuk mihez adjuk a nevünket. Te a biztonsági főnökét, én a tiszteletbeli tagét. Mondjuk Neked dolgozni is kell majd, nekem meg fogadni az elismeréseket az elért eredményekért, partykra járni díszvendégként, élvezni a hostes csajok kiemelkedő figyelmét és odaadását...
Viszont az nagyon rossz nem lehet, hogy "tartozhatunk" valahová, és nem csak itt hüleségeket irkálunk egymásnak...
Nem akarok ünneprontó lenni, csak tudatlan vagyok. Miért jó, ha lesz mégegy ilyen klubb? Ott van a plasticrockers, ott is van egy csapat, ott is néha elmennek gurulni egyet a tagok, én is voltam kétszer aztán kész? Tehát ha nonprofit a pálya, nincs üzleti érdekeltség, akkor végülis van már egy klubb.....
ki? a leendő motoros club(od) alapítója..!
Te leszel a biztonsági főnök.{persze ha vállalod}.( agg.javaslatára, és természetesn én is beleegyeztem, sőőőt örülnék is neki )...
nem cicc..!
tárgyalás alatt van egy " balatoni motoros club" baráti kör vagy egyesület, vagy nonprofit szervezet alapítása..
Agg. ( ha szavát állja, és miért ne tenné, aktív részese a történetnek.+ egy-két kedves ismerősöm.. .)
erre vártunk...... akkor ezt már beszéljük össze rendesen!
Szombat reggel tali a Rómer Flóris utcában (az hogy melyik felén, még megverekszünk érte aggregállal)...időpont kérdéses, de kiderül.
A gépjárművek, menetoszlop tervezés alatt a létszám függvényétől.
Tessék feliratkozni
1. Attila
2. Zsani
3. Fanni
4. Pistike
5.......
6........
7.........
8........
nem tudom mit kapsz a tagságodért, de remélem többet tudunk nyújtani majd számodra..