Gabro le vagy te maradva vagy ezer körrel a simson tuning világában és a haveri köröm világában aki a tuningot készíti ami "soha a büdös életbe nem forog 10-et "". És akkor szóld le ha jobbat csinálsz vagy felmutatsz valamit amit az utolsó ellenállásig te készítettél !
MINDEN TISZTELETEM A TIÉD..Csak félve kérdezném,minek egy Szimóra fordulatszámmérő?Nem hallod hogy mennyinél jár?
És mikor pörög 10et?
Nem bántani akarlak,csak kérdezem..
Sziasztok , ha netán valakit érdekelne egy ledes fordulatszámmérő 2T üzemű motorokra (akármilyen gyujtásra jó), simson 70-es hengerért cserébe akkor én most cserélném mert rendelésből visszamaradt. Fotók a galériámban ,fikázók véleményére nem vagyok kíváncsi.
Tökéletes..!
Terasz kipakol,naparnyő kiteker...picit csipegni-csöpöghni fog..
A szezon is megkezdődik( számotokra, mert nekem már rég tart ) 12.ével csak esőgumikat kell felrakni..
Azt csinálom..
Benzínbe fektetem..
Töltögetem hátúl a raktárba a marmon kannákat...
Mikor ti már rég 500ért tankoltok én csak előveszek egy kannát a raktárból, 355Ft/L es áron és televágom a vasat..
És mikor pörög 10et?
Nem bántani akarlak,csak kérdezem..
Lidl
Mennyi volt? Mennyibe került?
Fénykép?
Vettem is egy vesemelegítőt. A csajom lenyúlta az enyémet.
Terasz kipakol,naparnyő kiteker...picit csipegni-csöpöghni fog..
A szezon is megkezdődik( számotokra, mert nekem már rég tart ) 12.ével csak esőgumikat kell felrakni..
Benzínbe fektetem..
Töltögetem hátúl a raktárba a marmon kannákat...
Mikor ti már rég 500ért tankoltok én csak előveszek egy kannát a raktárból, 355Ft/L es áron és televágom a vasat..
Ki sem kellett volna nyitnom..
Na, de semmi gond, 15el jön a jó idő aztán pakolom ki a teraszt