Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mik lapulnak még a kukádban? Odamegyek csövezni...
kukázzak egyet neked?
Nekem is volt lidlis, szerettem, hidegben "civilben" is hordtam, kb 2000Ft volt. Aztán egyszer ott felejtettem melóhelyen, és valakinek megtetszett
itt ellenállás van, kérlek tedd át az apró rovatba
Gabro le vagy te maradva vagy ezer körrel a simson tuning világában és a haveri köröm világában aki a tuningot készíti ami "soha a büdös életbe nem forog 10-et "". És akkor szóld le ha jobbat csinálsz vagy felmutatsz valamit amit az utolsó ellenállásig te készítettél !
van itthon elfekvőbe 3 db vesevédő, de sajna az összes nagy neked
Most már tudom, neked miért az kellett volna a Louis-ból..
MINDEN TISZTELETEM A TIÉD..Csak félve kérdezném,minek egy Szimóra fordulatszámmérő?Nem hallod hogy mennyinél jár?
És mikor pörög 10et?
Nem bántani akarlak,csak kérdezem..
Te bajod, kevés a vesedonor, kalkulálj vele. A bőrgatya kitágul, ha a vesevédőre veszed fel, utána meg jön a "hozentroger"
Mert 10 fokba én már bőrruhába hasítok..és alatta fázik a vesém..mivel nincsenek olyan úszógumijaim mint NEKED..!
tűrnöd kell a fikázást, nem passzol a hozzászólásod a topicba, egyébként szerintem gagyi a fordulatszámmérőd
Sziasztok , ha netán valakit érdekelne egy ledes fordulatszámmérő 2T üzemű motorokra (akármilyen gyujtásra jó), simson 70-es hengerért cserébe akkor én most cserélném mert rendelésből visszamaradt. Fotók a galériámban ,fikázók véleményére nem vagyok kíváncsi.
hülye kérdés, miért kell a bőrruha alá vesevédő?
a téli hurkákat add le, olcsóbb mint egy új vesevédőt venni
Lidl
Nekem is kell valami, mert a téli nagyon vastag, és nem fér be a bőrruci alá..
Mennyi volt? Mennyibe került?
Fénykép?
A lidlibe megkezdődött a motoros hét.

Vettem is egy vesemelegítőt. A csajom lenyúlta az enyémet.
aztán délután is táncoljon, hogy az "agg"ok is meg tudják nézni
Almádiás pultos-táncoson gondolkozom..
Karibi táncoslányok a teraszon?
Tökéletes..!
Terasz kipakol,naparnyő kiteker...picit csipegni-csöpöghni fog..
A szezon is megkezdődik( számotokra, mert nekem már rég tart ) 12.ével csak esőgumikat kell felrakni..
Azt csinálom..
Benzínbe fektetem..
Töltögetem hátúl a raktárba a marmon kannákat...
Mikor ti már rég 500ért tankoltok én csak előveszek egy kannát a raktárból, 355Ft/L es áron és televágom a vasat..
termeld a lóvét, drága a motorozás
Ez a két nap, katasztrófa..
Ki sem kellett volna nyitnom..
Na, de semmi gond, 15el jön a jó idő aztán pakolom ki a teraszt
hozz egy teát nekem, és dumcsizunk