most a szerviz tartja el az egészet, de a gyenge forint is segít, mert 2-3 német meg 1 svájci cég tőlünk rendeli az autókat, amit ott kint drágábban ad el és még a szállítás is belefér.
meg a mákunk még az, hogy egy 40 kereskedéses hálózatban vagyunk, MKB tulajdonban.
Új kocsit az elmúlt egy évben jellemzően csak vállalkozók,cégek vettek, a magánszemélyek által vásárolt autók megtizedelődtek.
A kasza meg pont,hogy ebben a helyzetben nem tud lengeni...mindenki árajánlattal szaladgál,ha dolgozni akarunk,akkor jobbat kell mondanunk. És mivel "nagyok" vagyunk,tudunk is.
Csodálom egyébként hogy még tudtok működni..ilyen gazdasági környezetben..ki az az idióta aki új kocsit vesz?
gondolom nem túl sokan..
a Ringben volt régebben egy ismerősöm az értékesítésnél és nég válság előtt napi4-6kocsit értékesítettek..tavaj tavasszal havi 5-6ot!
nem is érem hogy lehet fenntartani ekkora projektet igy..
persze tudom hogy a szervíz, meg az alkatrész nem kis kasza de akkor is..
Jó reggelt!
Szerintem mindenhol elfogyott a gempa , nem akar senki semmit venni , BK-t néznek az emberek , és nyomják az sms-t a párbajra . Ennyi lehet a probléma.
van SALYÁT ebayom..!
holnap kicentíroztatom az első tárcsákat..pict érezni akarom "az erő sötét oldalát"
meg a mákunk még az, hogy egy 40 kereskedéses hálózatban vagyunk, MKB tulajdonban.
Új kocsit az elmúlt egy évben jellemzően csak vállalkozók,cégek vettek, a magánszemélyek által vásárolt autók megtizedelődtek.
A kasza meg pont,hogy ebben a helyzetben nem tud lengeni...mindenki árajánlattal szaladgál,ha dolgozni akarunk,akkor jobbat kell mondanunk. És mivel "nagyok" vagyunk,tudunk is.
gondolom nem túl sokan..
a Ringben volt régebben egy ismerősöm az értékesítésnél és nég válság előtt napi4-6kocsit értékesítettek..tavaj tavasszal havi 5-6ot!
nem is érem hogy lehet fenntartani ekkora projektet igy..
persze tudom hogy a szervíz, meg az alkatrész nem kis kasza de akkor is..
Szerintem mindenhol elfogyott a gempa , nem akar senki semmit venni , BK-t néznek az emberek , és nyomják az sms-t a párbajra . Ennyi lehet a probléma.
hol van pl. szityyyu?
mióta megokosodott Pécsett azóta eltűnt..
már BK sincs