Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na milyen, megnézted?
Azért kérdeztem az oldaltáskát, mert ma az is van., de bőrkabát lett.
Na csak megnézem mán'
ugy van, hogy a nap végéig várnak, hogy hátha bemegy vki megvenni, nap végén meg az első rendelést leadó viszi... tavaly a csajomnak innen rendeltem akciós sisakot, most meg mintegy 12 perce egy bőrkabit rendeltem neki szülinapjára. Ákcióóssssan.
Azt írtad, egy darab van. akkor azt valószínű nem is tudod neten megrendelni. de szerintem egy akciós termékét sem fogod tudni neten rendelni.
Azért mondtam, tuti hogy nem ennyiért veszi...a vevőcsalogatásban is igazatok van. Ugy mint a Tesco a kenyeret előállítási ár alatt árulja. A többi ruhán megvolt a haszon, ez mehet ennyiért. Ámbár ha vevőcsalogatásról lenne szó, nem lehetne neten megrendelni, nemgondoljátok?
Én délutános vagyok, de utánna ráérek. Vagy mi lenne jövőre? Január 3-4 nekem szabad.
3O-án egy összeülés....közösülés? Sparban? Vagy az I.....betüsben nemtudommiaz....
És Gabro tegnap látta...
ADD 450-ÉRT, MAJD LESZ.
És a legjobb, hogy a motor is megmaradt! Bár használni már nem nagyon lesz pénzem...
Nem az ár alapján ítélek..Itt is azon lepődtem meg hogy valamit 330ért akartak értékesíteni(és gondolom volt egy pár ami ezen az áron ment el)és utána 80lesz belőle..A kereskedelemben az elfogadott (tisztességes) árrés valamire amit "csak" kiraksz a polcra max.40-50%...ez a leárazott ruhára kivetítve majdnem 4Xes szorzó...
nekem meg egy korsó ratyixar BORSODIN amit 390ért adok nincs 140ft hasznom...
Nem ez! Holnap dobok fel képet RÓLA.
Azért az az egy kushitani nemigen foglal nagy helyet.
nem gondolom, hogy készletkisöprés lenne, inkább vevőcsalogatás. tavaly a bukókkal ugyan ez volt.

viszont superzone-ban a berik meg arlen ruhák, na az kisöprés.
...hát elég kicsi a képen az a jószág,fotózhattad volna közelebbről, nem a szomszéd kapujában, kérdezd a bmw szalonban. asszem az egy bmw...

Akkor majd tavasszal nézünk rá gumit...
Vettem, de nem ez az.
Na...vettél kocsit? Ez az?
mond neki gyorsban elvisszük 15Oért!

De ha nem, belefogyok a Szabiéba, egyre jobban tetszik.
passz
Jó reggelt!
E-bay MESTER! Szerinted mennyiért lehetne ilyen felnit szerezni?
kértem tőle jobb fotókat, a többi hadititok
Aztán csak egy hordja mi?
kérdezd meg, de mond neki annyiért tegye vissza a térdkoptatót!

Hol találtad ezt megint?
Ez a készletkisöprés....respect nekik, hogy csinálnak ilyet, nem a jó magyar leárazás megy, hogy az ár fölé írnak egy magasabb számot és áthúzzák. A többi ruhán már megvolt a pénz, nem cigánykodnak az utolsó darabon is, jóárasítják. Mit csinálnának amúgy is egy darabbal, jön az új modell, azt ezután már akkor nem veszi meg senki. Annál nagyobb bolt, hogy 5 ruha áll ott aztán arra várjanak, hogy megvegye valaki. Én 3 évig nem itthon éltem, abban az országban teljesen jól müködött ez a szezonvégi leárazás történet...kellett a hely az újnak. Volt úgy, már csak azért vettem meg egy pár cipőt, mert annyi pénzért nem volt szivem otthagyni, amúgy kurvára nem kellett.
Plusz egy darabbal nem lehet jövö évi katalógust készíteni.