Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én úgy látom, te mindent az ár alapján ítélsz meg... drága jó, olcsó szar!

ha ezen továbbmegyek... MV Augusta (mivel túlnyomórészt kézimunka ezért drága) jó motor, a Yamaha (minden precizen gépesítve futószallagon, tömegtermelés ezért az MV-hez képest olcsó) szar motor! Ugye ez igy elég szarul hangzik.

Mondok mást. Shell helix 5w4O diesel....szétreklámozott, agyon ajnározott, tök drága....biztos, hogy jó olaj! Ford Formula...kifejezetten a fordokhoz kifejlesztett olaj, semmi reklám, plusz marketing költség, csak a szervizek kapják, illetve te is megveheted a neten, tök olcsón... ja magasabb minőségü, mint az említett shell. de akkor az is szar, mert olcsó? Vagy mert nem ismert?
most nézem csak a méretet, ezért olyan drága, ehhez két marhát is le kellett gyilkolni...
300 eur? ez újjonnan sem volt annyi....
pici testedre?

Bekínálhatunk neki 200 EUR-t

Egy a baj, perforált, mi lesz a méhviaszoddal?
nem az az üzlet, a sok tuskó majd beözönlik a falvakból azért az 1 azaz EGY ruháért amit nyilván nyitás után már meg sem talál, mert a tulaj jó barátja már lefoglalózta és visszaviszi másnap mérethiba miatt. de ha már ott van akkor vesz egy kis ezt-azt.....így volt tavaly is, mondjuk én nem dőlök be az ilyen akcióknak.
ha most 80ért adja, mennyiért veheti?nem mondom hogy ócska,mert biztos nem az...de érdekes az árképzési politikája a kereskedőnek..
Megvenném megint.
Én nagyon szeretem, jól néz ki,praktikus,a kipu miatt rumlis, de simán jobb, mint a tanktáska.
A kushitani nem egy ócska márka , csak nem ismert. Japán cucc, és szerintem iggen jó. A 330-as alapár lehet, hogy túlzó, de jó minőségű ruhák.
a kinézet ugyebár szubjektív, de sztm. olyan a dizájnja mind a Hein Gerickenek..
mondjuk az elég sokat elárul mind a termékről,mind a kereskedőről hogy 330ról van leárazva 80ra. .ha jól látom..
hej,,,megvan hogyishívjákolva a mianevének az izéje,holnap be bigyózódom oda ni hozzájad,azt meggörgetjük a hátsókat is,légyszi,,,,köszi,,,szupcsi,,,jóéjtcsi
mi folyik itt csirketolvajok?!
Te... mit gondolsz az oldaltáskádról... múltkor esett róla szó, de nem beszéltük át rendesen. Ha újra meg kéne venni, megvennéd, vagy annyira nem bejövős a kipufogó miatt?
erre van a mondás: mindenki jó valamire, ha másra nem ,elrettentő példának
Lady Gaga és a hírnév szociológiai hatása, vagy valami ilyesmi címen egy teljes kurzus indult egy amcsi egyetemen, na ez mi? Azért írtam, attól függ milyen szemüvegen át nézi az ember ezeket, találni érdekességeket!
igen, ezeket a sz@rokat tipikusan senki nem nézi, de mindenki tudja miről van szó.
nézni én sem nézem, de megy a tv és hallom. amúgy szörnyűlködni jó és megnyugtató a tudat, hogy agyhalál után is van élet...
Attól függ, milyen szemüvegen keresztül nézed...érdekes, hogy változnak, a viselkedések odabent.....de agyzsibbasztásnak is kiváló lefekvés előtt!
Vagy a Hír, meg az Echo...detto, csak a másik oldal.
Duna Tv : koministákat "dícsérik".
elvből nem nézek irányított butítást..! győzike..való gedva...hiradó..
only objeckt..INTERNET..CNN..stb...
menjmááá, te is azt nézted, aztán adod itt a tudatlant....
nem tudom.... de ma kiválasztás volt.
mi az a kiszavazósóó?
már megint mindenki a kiszavazósoút nézi? szityyyu biztosan.