én úgy látom, te mindent az ár alapján ítélsz meg... drága jó, olcsó szar!
ha ezen továbbmegyek... MV Augusta (mivel túlnyomórészt kézimunka ezért drága) jó motor, a Yamaha (minden precizen gépesítve futószallagon, tömegtermelés ezért az MV-hez képest olcsó) szar motor! Ugye ez igy elég szarul hangzik.
Mondok mást. Shell helix 5w4O diesel....szétreklámozott, agyon ajnározott, tök drága....biztos, hogy jó olaj! Ford Formula...kifejezetten a fordokhoz kifejlesztett olaj, semmi reklám, plusz marketing költség, csak a szervizek kapják, illetve te is megveheted a neten, tök olcsón... ja magasabb minőségü, mint az említett shell. de akkor az is szar, mert olcsó? Vagy mert nem ismert?
nem az az üzlet, a sok tuskó majd beözönlik a falvakból azért az 1 azaz EGY ruháért amit nyilván nyitás után már meg sem talál, mert a tulaj jó barátja már lefoglalózta és visszaviszi másnap mérethiba miatt. de ha már ott van akkor vesz egy kis ezt-azt.....így volt tavaly is, mondjuk én nem dőlök be az ilyen akcióknak.
hej,,,megvan hogyishívjákolva a mianevének az izéje,holnap be bigyózódom oda ni hozzájad,azt meggörgetjük a hátsókat is,légyszi,,,,köszi,,,szupcsi,,,jóéjtcsi
Te... mit gondolsz az oldaltáskádról... múltkor esett róla szó, de nem beszéltük át rendesen. Ha újra meg kéne venni, megvennéd, vagy annyira nem bejövős a kipufogó miatt?
Lady Gaga és a hírnév szociológiai hatása, vagy valami ilyesmi címen egy teljes kurzus indult egy amcsi egyetemen, na ez mi? Azért írtam, attól függ milyen szemüvegen át nézi az ember ezeket, találni érdekességeket!
igen, ezeket a sz@rokat tipikusan senki nem nézi, de mindenki tudja miről van szó.
nézni én sem nézem, de megy a tv és hallom. amúgy szörnyűlködni jó és megnyugtató a tudat, hogy agyhalál után is van élet...
ha ezen továbbmegyek... MV Augusta (mivel túlnyomórészt kézimunka ezért drága) jó motor, a Yamaha (minden precizen gépesítve futószallagon, tömegtermelés ezért az MV-hez képest olcsó) szar motor! Ugye ez igy elég szarul hangzik.
Mondok mást. Shell helix 5w4O diesel....szétreklámozott, agyon ajnározott, tök drága....biztos, hogy jó olaj! Ford Formula...kifejezetten a fordokhoz kifejlesztett olaj, semmi reklám, plusz marketing költség, csak a szervizek kapják, illetve te is megveheted a neten, tök olcsón... ja magasabb minőségü, mint az említett shell. de akkor az is szar, mert olcsó? Vagy mert nem ismert?