Ja, és csak a jókedv fokozása végett. A MOL a vasúti költséget számolja fel az árképzésébe (holott vezetéken jön, ami ugye olcsóbb), és mivel vezetéken jön, egyértelmű, hogy a ruszkiktól, akik meg cirka 10 dollárral olcsóbban adják a nyersanyagot, mint a BRENT átlagára, amihez a MOL kalkulál. Szóval lesz.phat a MOL, így k.rva könnyű terjeszkedni, meg felvásárolni a konkurenseket KP-re.
Ha jól számolom, akkor 125 forintért csinálja a MOL azt a szart, amit itthon benzin név alatt forgalmaznak.
(szerintem ez a megnevezés a vállalattól az adott termékre a vásárolók megtévesztése, félrevezetése, persze büntetőjogi következménye ennek sincs)
6000 km 7 literes átlagfogyival 280 forintos benzinnel 117600 ft
6000 km 7 literes átlagfogyival 350 forintos benzinnel 147000 ft
üzemanyagba 29400 forinttal kerül majd többe a jövő év, mint a tavalyi. nem hiszem, hogy ettől csődölnél be...
de a többi akkor is ott van.
De ha itt is, akkor az tuti, hogy az utca túloldala, ahol aggregál lakik!
áfa..persze..
(szerintem ez a megnevezés a vállalattól az adott termékre a vásárolók megtévesztése, félrevezetése, persze büntetőjogi következménye ennek sincs)
Bár....most megijedtem magamtól, fogyozni fogok így nem eszek, lesz pénz benzinre!
6000 km 7 literes átlagfogyival 350 forintos benzinnel 147000 ft
üzemanyagba 29400 forinttal kerül majd többe a jövő év, mint a tavalyi. nem hiszem, hogy ettől csődölnél be...