Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de az benyás volt...az nem gazdaságos.
turbóó únóó..az igen..
1.3 dízel uno. 3,5 lityis fogyasztás, azt is használt rántotthúsos olajból. a hátrány annyi, hogy az összes kóborkutya utánad fog szaladni....
ügyes visszavágás....
de a többi akkor is ott van.
akkor jön a MADMAX...!
majd amikor elfogy, lesz sírás!
TDI passat, DTI Vectra, vagy OMEGA...ezek!
Na....a szórakoztatócentrumtulajdonos!
Ezzel én is így vagyok!
MTZ? vagy mik?
Csak éppen hogy Veszprémi vagyok...nem tudom hol van Veszprém gazdagtelepe!
De ha itt is, akkor az tuti, hogy az utca túloldala, ahol aggregál lakik!
Vissza kell állni az alacsony nyomású dieselekre...azok vígan mennek azzal.
zsír tuonod van, 58-as ruha kell rád, futkosós sisakot vadászol ,a gazdagtelepen laksz, hát...gondolom...
+21000 ft a 6000 km-re....
mondjuk az a 34%os jövedéki adó az gyönyörűűű +
áfa..persze..
leszarom a MOLt meg az összes benzinkutat is, amikor motorozni lesz kedvem tankolok..inkább leteszem az autót..
Ja, és csak a jókedv fokozása végett. A MOL a vasúti költséget számolja fel az árképzésébe (holott vezetéken jön, ami ugye olcsóbb), és mivel vezetéken jön, egyértelmű, hogy a ruszkiktól, akik meg cirka 10 dollárral olcsóbban adják a nyersanyagot, mint a BRENT átlagára, amihez a MOL kalkulál. Szóval lesz.phat a MOL, így k.rva könnyű terjeszkedni, meg felvásárolni a konkurenseket KP-re.
Ha jól számolom, akkor 125 forintért csinálja a MOL azt a szart, amit itthon benzin név alatt forgalmaznak.
(szerintem ez a megnevezés a vállalattól az adott termékre a vásárolók megtévesztése, félrevezetése, persze büntetőjogi következménye ennek sincs)
nem megy étolajjal ez baj, ezért tavasztól őszig marad a garázsban, helyette vivat scooter
Bár a Navara elmegy étolajjal is, ugyhogy nincs nagy baj.
ez így van...ez a nagyobbik baj.
Hát nézzenek oda...te azt honnan tudod? !

Bár....most megijedtem magamtól, fogyozni fogok így nem eszek, lesz pénz benzinre!
legyen igazad, de jövőre inkább 400 Ft/ liter árat jósolnak
6000 km 7 literes átlagfogyival 280 forintos benzinnel 117600 ft
6000 km 7 literes átlagfogyival 350 forintos benzinnel 147000 ft
üzemanyagba 29400 forinttal kerül majd többe a jövő év, mint a tavalyi. nem hiszem, hogy ettől csődölnél be...