Az olaszoknál(fetrengős) Ezeket ha nem küldenék el a munkából akkor sem dolgoznának (fetrengős) segélyt meg adni kell nekik az meg több mint 1000 euró(fetrengős) Hát ott ez az ösztökélés nem fog bejönni(fetrengős)
Hát... nem akarlak idegesíteni, de nekem a kötelezőn kívül (és egy saját hülyeségből fakadó) 2 napos lágyéksérven kívül, meg persze a fogászat, szemészeten kívül tulajdonképpen semmi bajom nem volt. Sem eltörve, sem kipattanva, sem semmi. Egyszer megettem persze a permetezett szőlőt, amit nem kellett volna, de egy délutános okádást leszámítva az sem okozott végletes problémát.
Nem estem motorral, nem volt karambolom autóval, nem köpöm ki a tüdőmet a cigitől, úgy igazándiból vagy 30 éve rúgtam be (persze így alkohol nélküli életemben az utolsó 30 év alatt volt már, hogy szédültem egy-két üveg sör után, amit gyerekköszöntőn meg ilyeneken kénytelenségből megittam), meg amióta minden reggel nyújtok, még a derékizom húzódásom is elmúlt...
Motorral?
Szerintem a borhiany a jobb oldalan szarabb.
Meg a sebbe beleragadt farmercafatok kosszal es kavicsokkal egyutt.
Tuti szarabb ket-harom hetet iger mint a csernobil.
Akkor voltam katona, beszerző kocsi sofőrje voltam és heti 3X jártunk a piacokra, hús és hal nagykerekbe, ugye meg volt a norma mindenből, de valahogy akkor annyi salátát és más zöldséget vettünk mint előtte soha, filléres áru lett a piacokon.
Sztem nem olyan nagy kaland... arról a pár ezer nukleáris kísérletről nem beszélnek, amivel 1950-70 közt telebaxták a légkört, meg Fukusimáról is nagyon elhallgattak.
Szóval kapjuk mi a sugarat, de mivel nem látjuk, nem hőbörgünk ellene 😁 pedig hogy rá lehetne ezt is fogni O1G-re 😂 jobb híjján 😅
Nem estem motorral, nem volt karambolom autóval, nem köpöm ki a tüdőmet a cigitől, úgy igazándiból vagy 30 éve rúgtam be (persze így alkohol nélküli életemben az utolsó 30 év alatt volt már, hogy szédültem egy-két üveg sör után, amit gyerekköszöntőn meg ilyeneken kénytelenségből megittam), meg amióta minden reggel nyújtok, még a derékizom húzódásom is elmúlt...
Szerintem a borhiany a jobb oldalan szarabb.
Meg a sebbe beleragadt farmercafatok kosszal es kavicsokkal egyutt.
Tuti szarabb ket-harom hetet iger mint a csernobil.
Tudatják velünk azt, ami ránk tartozik.
A többi megy a szőnyeg alá!
Szóval kapjuk mi a sugarat, de mivel nem látjuk, nem hőbörgünk ellene 😁 pedig hogy rá lehetne ezt is fogni O1G-re 😂 jobb híjján 😅