El el. Csak vicc de valahogy igy hangzik: Bring More Washington ami annyit jelent hogy a szerelo mondja hogy hozzal meg penzt.
A masik: Brake My Wallet ami talan ugy fordithato hogy Uritsd ki (vagy tord fel) a penztarcamat.
Nem sertesnek szantam!
sokkal többet látsz benne, mint a normál tükörben
szélesebb, azt aláírom
olcsóbb, mint a gyári
az eladáskor mennyikilómétervanbennetesó?! kérdésnél dobhat a dolgon egy gyári karcmentes tükör
Na ezt a kormánytükör kórságot nem értem,széles lesz a gép nem fér ki a kiskapun,cserébe szart se lát benne az ember és még fizet is pluszba az ajándék gyári helyett.
Amikor elkezdtem fúteni megnéztem a likat, nem azt hanem a másikat és szépen láttam az eget! Ennek ellenére lehet, hogy egyszerre esett valami nagyobb mennyiségű anyag oda ahová nem kellett volna! . Próbáltam alulról felülről (elölről, hátulról! ) de egyre keményebb lett. Kénytelen voltam oldaltól a dugó helyét bemérve kivettem két féltéglát és lassanként a csavarhúzóval lepiszkáltam . Még a kéménytisztítót is meghuzkodtam az egész kéményben. És most újra olyan a huzat mint az ivóban a Lajosnak!
ez trükkös, bemennek a méhek elkezdenek építkezni, aztán ha épp nem életképes a banda ott marad némi viasz építmény
aztán ősszel elkezd tüzelni az ember és olvadozik ide-oda keveredik a korommal meg hasonló
aztán amikor bevadulnak a mínuszok fokozottabban tüzel a nép és akár össze is állhat a cucc benne mit a használt bugyiban
a szomszéd alu gázkéményébe valami madár fészkelt bele, szinte hihetetlen hogy a sima csőbe hogy trükközte bele az ágakat hogy nem esett le
Ez jó, tetszik.
Szerintem az a lényeg, hogy ne legyen benne sok elektronika vagyis régi legyen.
A masik: Brake My Wallet ami talan ugy fordithato hogy Uritsd ki (vagy tord fel) a penztarcamat.
Nem sertesnek szantam!
Minden
Wacak.
De ahogy látom megint feldobtad a témát!
szélesebb, azt aláírom
olcsóbb, mint a gyári
az eladáskor mennyikilómétervanbennetesó?! kérdésnél dobhat a dolgon egy gyári karcmentes tükör
aztán ősszel elkezd tüzelni az ember és olvadozik ide-oda keveredik a korommal meg hasonló
aztán amikor bevadulnak a mínuszok fokozottabban tüzel a nép és akár össze is állhat a cucc benne mit a használt bugyiban
a szomszéd alu gázkéményébe valami madár fészkelt bele, szinte hihetetlen hogy a sima csőbe hogy trükközte bele az ágakat hogy nem esett le