https://privatbankar.hu/cikkek...
Nem tudom milyen nagy bejelentésre lehet számítani április 8-án ahol az a szlogen, hogy mindenkinek lesz munkahelye
Most egynlőre az a tanács, hogy aki elvesztette az állását az azonnal keressen újat. Bölcs tanács Csak ezekkel a bölcseségekkel tele van a padlás
Naponta kb. 10 ezer munkahely szűnik meg és gyorsul az ütem Valószínű most mindenki nagyon gyorsan el fog tudni helyezkedni, mert szarásig van a meló
mondjuk van a meggyes sörük ami itthon eléggé elterjedt az pl. kifejezetten jó. Bár egyébként is a lányos söröket qltiválom. Moindjuk a sima sörjük a hazai sör izéhez nem hasonlít inkább ilyen szölöbor töményalkohol keveréknek nevezném
Ő dicsérte, hogy finom és jó. Na amit ő dicsér azt én nem veszem meg mert eddig szinte mindegyiket kiöntöttem, pedig szerinte nagyon is finomak.
Viszont amiket le szokott fikázni azok nagyrésze nekem sem ízlik.
Undoritó az a belga válogatás, most már úgy veszek sört hogy megnézem a Winkler videóját, amire azt mondja hogy az huuu de isteni na azt nem veszem meg.
Nem tudom milyen nagy bejelentésre lehet számítani április 8-án ahol az a szlogen, hogy mindenkinek lesz munkahelye
Most egynlőre az a tanács, hogy aki elvesztette az állását az azonnal keressen újat. Bölcs tanács Csak ezekkel a bölcseségekkel tele van a padlás
Naponta kb. 10 ezer munkahely szűnik meg és gyorsul az ütem Valószínű most mindenki nagyon gyorsan el fog tudni helyezkedni, mert szarásig van a meló
És mi az ha az alkoholmentes argus nemaz
Innen nem lehet elkésni olyan mint a temetés
Viszont amiket le szokott fikázni azok nagyrésze nekem sem ízlik.