Dehogy zavarják. Nincs hol lakniuk, személyzeti szálláson éltek. Aki itt marad, az természetesen itt kap munkanélkülit is, meg munka is van más ágazatokban bőven...
Közép távon biztosan, na de addig? A nyári szezon itt teljesen ki fog maradni, a téli meg olyan drága, hogy most a válság közepén nem várok sok síelőt...
Hallod...beszarás. Egy Iráni fogorvos vette meg Pestről . Tegnap felhívott és csütörtököt beszéltünk meg. Ma reggel hívott hogy szerdától kijárási tilalom lesz úgy hallotta,nem e jöhet érte ma. Há mondom délután gyere...addigra itthon leszek. És jött is
Ez engem is zavar, szerintem mindenkit ott kezeljenek ahol az utóbbi fél évben járulékot fizetett, vazz, az adójuk és járulékaik jók voltak azoknak az államoknak most meg elzavarják haza, hogy a mi államunknak legyen költség az esetleges gyógyítás és munkanélküli ellátás?
Szerintem meg épp a távol és közel-keleti utak fognak leértékelődni az európaiak számára és felértékelődik a közeli utazás. A földrészeken átívelő nyaralások fognak jó időre leállni, de az országon belüli vagy közeli országokba fognak inkább menni főleg mert idén és jövőre gondolom mindenhol nagy leárazások lesznek.
Ennyiért korrekt áron adtad
- Ha el nem b@szom...
mindent elkövetnek hogy nekik jó legyen, akár a mások kárán is
Van itt pínz