Én csak azt nem értem: Rendben van, hogy ellopják a bármit, és elkezdik gyártani!! De miért nincs ott az egyik aki az elsőt, és minden pl.500-adikat kipróbálja vagy 400 X??!
Szegény édesanyád már nem tudott ott lenni, hogy ő tegye meg a szippantó helyett, de azért a nevelés így is megvolt!! Én pár szig-szalag rátekeréssel biztosítom, még a használatba vétel előtt! Gondolom ":kici kínai," de úgy is kell kezelni! A célnak megfelel!
A párszáz forintosból nyugodtan rendelhet 5-6 darabot is (guriga taknyot sem szokott érni, szétesik azonnal, stb.) úgy jobban jár, a postaköltség is megoszlik.
Minden szr be van zrva, ma mentem, hogy 'ónszippantót" vegyek, mert egy hegesztőgépben a két El-Ko felfújta a pofáját, gondoltam kiforrasztom , de kétoldalt a hűtőbordaés csak egyenesen jönne ki. Kénytelen vagyok rendelni egyet, +2000 Huf-ért. Aztán meglepődik a kici kínai, hogy az édesanyját emlegetem?!!
Ez is,csak eltört a 3-4 rögzítő rugó,és erőltették szetszedes helyett,jó capafofas is lett a szinkron,csak ha már ott vagyunk mindet cseréljük,pár csapaggyal egyutt.
Bár van konstrukciós baj is,a cseredarab hott más működésű.
Tudom,Ausztria jobb.
Bár van konstrukciós baj is,a cseredarab hott más működésű.