Netes senki,utána meg ügyes gyerek Felesleges is ebbe belemenni,mert,ha volt is olyan célja,hogy görbe tükröt tartson mások elé,azt már rég túlszárnyalta.Ott akkor meg kellett volna állnia,oszt jónapot!
Nagyon elcsodálkoznál ha találkoznál elektro-motorral.
A görbetükörről meg csak annyit, hogyha visszafordul, mindjárt kezdődik a gúnyolódás célozgatás és egyéb gerinctelen megnyilvánulás a részéről. Ezért volna jó egy személyes összefutás, ott nem lehetne félreértés, félreolvasás. Szemtől szemben hallik a hangsúlyon ki hogy is gondolta a mondandóját. De ehhez bizony kevés a vér a pucájába. És akkor ilyenkor jön a gp pilotos meg külföldön vagyok dedós mese.
Nem vagyunk egyformák, neki sokkal alacsonyabb az ingerküszbe az ilyen nemtommikkel szemben így van aki átlép rajta, van aki elszórakozik rajta, és van aki fejben háborúz, amire én is soká jöttem rá, hogy (tök felesleges) de jobb később mint soha.
Pár hétig sűrűn olvasgattam az Üzenőfalat, de a két korlátolt, de igen aktív topiktárstól a falra bírtam volna mászni kínomban. Találd ki, melyik a másik!
En vallonveregetném, ugyes gyerek. Gorbe tulrot mutat amit nehanyan itt nem viselnek el :)
Eloben lehet meg a vr46n is normalis lehet... Meg lehet az elektro motor sem szenilis venember de o kihuzta a gyufat, neki egy kicsit erosebb vallonveregetes jutna :)
A goj nevét? Na lassuk be hogy nala soncs minden rendben. Szidott mindenkit, csunyan, olyan stilusban ami miatt eleve o sem kellene foglalkozzon gyerekekkel, plane beteg gyerekekkel. Ezt fuggetlenul irom, az en gyerekemmel ne foglalkozzon olyan ember aki egy netes senki miatt kepes kikelni magabol.
De most nem vagy ideges. Nem sok fotóznivaló munkád lehet ha mindig reggeltől-estig ott ülsz a géped előtt, ugye motoros szezonban is. Mert ugye van motorod... Gábor nevét meg a szádra sem vehetnéd, ha még egyszer születnél akkor sem érhetnél a nyomába sem.
Nem igaz, mivel jó barátocskád GYP-s, ugye GYógyPedagógus! Ezzel én nem is hazudok, viszont amit te ki találtál az csak utalgatás és sértegetés! Pluszba megbántasz olyanokat, akiknek esetleg szellemileg sérült gyerekük rokonuk van, ergo átlépsz egy határt! Viccet csinálsz belőle... Legyél büszke magadra, bár a humorfaktorotokat ismerve ez nem meglepő....
És,igen,valóban normális vagyok!
A görbetükörről meg csak annyit, hogyha visszafordul, mindjárt kezdődik a gúnyolódás célozgatás és egyéb gerinctelen megnyilvánulás a részéről. Ezért volna jó egy személyes összefutás, ott nem lehetne félreértés, félreolvasás. Szemtől szemben hallik a hangsúlyon ki hogy is gondolta a mondandóját. De ehhez bizony kevés a vér a pucájába. És akkor ilyenkor jön a gp pilotos meg külföldön vagyok dedós mese.
Eloben lehet meg a vr46n is normalis lehet... Meg lehet az elektro motor sem szenilis venember de o kihuzta a gyufat, neki egy kicsit erosebb vallonveregetes jutna :)