Én nem mondtam hogy nekem szar, azt mondtam hogy aki kiment nem hazaáruló és elmondtam azt a tapasztalatot, ami van.... és azt, hogy nincs olyan, hogy a állam fizeti, azok meg mi vagyunk, de a mi is az a kevesebb mint 1M ember, aki valóban termel + EU, de én vagyok az aki nem tud bejutni egy orvosi vizsgalatra sem, pedig tőlem a maximumot vonják, évi 400e eho, úgyhogy részemről minden volt és jelenlegi kormánypárt bekaphatja....
nem rólad van szó te már a bmw nélkül is eléggé hátrányos helyzetű vagy
hanem a sok buzigyerekről akinek csak egy olcsó hármas kombira tellik lehetőleg 1.7 dízellel mert az nem fogyaszt sokat
de amint a seggük az üléshez ér egyből átalakulnak nagymenővé.....
Dehogynem,csak nem egy vágányra járunk.
Te mindenki másban keresed a bajt én meg az egyénben.Ha szar nekem az rajtam múlik,nem máson,kormányon,szomszéd pistin vagy a rendőr józsin.
Érted?
a mű dolgokról
mostanában divatos az aquaponikus termesztés, sokan ellenzik mert ugye nem a földben van és többnyire csak műtrágyát kap( vannak összetett bio rendszerek is de ez azért nem annyira elterjedt)
pedig ha mindent úgy csinálnak ahogy kell lényegesebben "egészségbarátibb" a termesztés, a rendszerben mincs annyi szennyező anyag mint a szabadföldön, csomó vegyszert ki lehet hagyni az intenzívebb termelés mellett is
Pihent lucernaföldbe ültetek (1éve trágyáztam is) ez a nagyobb kert. A mélymulcs egy egészen más téma.... szeretem csinálni éppen ezért (is) vagyok hálás minden növényért Akkor te is tudod hogy a bolti (MŰ) fokhagyma össze sem hasonlítható a házi (nálam teljes permaqultúrában) termesztésűvel.
Voltam ma a lakatossal a fényezőnél azt mondom neki kőfelverődéses rendesen a motorháztető. Aszongya nem érdemes vele foglalkozni lakatolni nem lehet hagyjam a francba majd 2év múlva vigyek újat azt színre fújja. Itthon meg a főnökasszonyom mondja nem lehet javítani, mondom nem érdemes. Akkor húzzak venni újat azt cser és fújja telibe. Mondom suldigungot kérek.
Mifasz bajod van állandóan a nácibárkásokkal nem értem, kicsi a pöcsöd A napokban számtalan autóst nem bmw-st láttam akik rajtam kívül a sorban nem jelezték kanyarodási szándékukat. A főnököm azóta nem ócsárolja a bájer márkatulajokat mióta a lányának 3-as a vőjének meg x5-öse az unokájának meg kis vellanyos x5 van. azóta mindig mondom neki az összes nácibárka tulajdonos egy hormonzavaroslefosottszarvérfasszopóbuzi!
Az őszi fokhagyma rendszerint már június végén beérik. A növények akkor érettek szedésre, amikor a lombozat megbarnul és elszárad, a talajban levő hagymák külső buroklevelei pedig papírszerűen elvékonyodtak, áttetszővé válnak, a gerezdeket borító héj bőrszerűen elvékonyodik. A felszedést ne halogassuk, mert esős idő esetén könnyen újra kihajtanak, és ezek tárolásra alkalmatlanná válnak. A fokhagyma kézzel nehezen szedhető ki a földből, ezért mindig kapával vagy ásóval szedjük, vigyázva, hogy a hagymák ne sérüljenek meg.
hanem a sok buzigyerekről akinek csak egy olcsó hármas kombira tellik lehetőleg 1.7 dízellel mert az nem fogyaszt sokat
de amint a seggük az üléshez ér egyből átalakulnak nagymenővé.....
Te mindenki másban keresed a bajt én meg az egyénben.Ha szar nekem az rajtam múlik,nem máson,kormányon,szomszéd pistin vagy a rendőr józsin.
Érted?
mostanában divatos az aquaponikus termesztés, sokan ellenzik mert ugye nem a földben van és többnyire csak műtrágyát kap( vannak összetett bio rendszerek is de ez azért nem annyira elterjedt)
pedig ha mindent úgy csinálnak ahogy kell lényegesebben "egészségbarátibb" a termesztés, a rendszerben mincs annyi szennyező anyag mint a szabadföldön, csomó vegyszert ki lehet hagyni az intenzívebb termelés mellett is
ez kb olyan összefeérhetetlen mint a prémium teszkós párizsi
Olyan volt mintha valami térddel rugdosta volna a hátad
A neon csöves alvázvilágításról meg a pörgő dísztárcsáról nem is szólva
Az őszi fokhagyma rendszerint már június végén beérik. A növények akkor érettek szedésre, amikor a lombozat megbarnul és elszárad, a talajban levő hagymák külső buroklevelei pedig papírszerűen elvékonyodtak, áttetszővé válnak, a gerezdeket borító héj bőrszerűen elvékonyodik. A felszedést ne halogassuk, mert esős idő esetén könnyen újra kihajtanak, és ezek tárolásra alkalmatlanná válnak. A fokhagyma kézzel nehezen szedhető ki a földből, ezért mindig kapával vagy ásóval szedjük, vigyázva, hogy a hagymák ne sérüljenek meg.
Én egyrészt nem villogni vettem másrészt meg csóró vagyok
De amikor látok egy BMW kombival jampizó embert, megfüdetném a trágya lében mindkettőt
Egyébként tényleg jó lenne ha elárulnád, mert nekem fingom sincs....