A magázódás pedig szép dolog. A motorosok közt elvileg nincs rosszindulat a másik felé és itt pár napja szétrúgnám a fejét dögölne meg mentalitás volt.
Levi, nem kell tisztelned, de bunkónak sem kell lenni. Hidd el jobban áll neked amikor normális vagy, és ellenérzéseid mellet, nem foglalkozol vele.
Én elsőre mindenkinek megadom az alapvető tiszteletet, kortól nemtől függetlenül. Ez egészen addig így van amíg a viselkedésével el nem éri az ellenkezőjét.
Ja és lazán letegezem a 100 éves motorost is. Ha ha tényleg motoros akkor ez a tiszteletem jele. Ha megsértődik akkor meg nem motoros és nem érdekel.
Amikor roncstelepről gányolt rigával betyárkodtunk a középsuliban, első amit egy öreg motoros csóka mondott nekünk, hogy jegyezzünk meg:
1. Igazi motoros bukó nélkül soha (akkor még nem volt kötelező)
2. Motorosok között a magázódás sértés.
Hozom a kukoricát
Én elsőre mindenkinek megadom az alapvető tiszteletet, kortól nemtől függetlenül. Ez egészen addig így van amíg a viselkedésével el nem éri az ellenkezőjét.
Ja és lazán letegezem a 100 éves motorost is. Ha ha tényleg motoros akkor ez a tiszteletem jele. Ha megsértődik akkor meg nem motoros és nem érdekel.
Amikor roncstelepről gányolt rigával betyárkodtunk a középsuliban, első amit egy öreg motoros csóka mondott nekünk, hogy jegyezzünk meg:
1. Igazi motoros bukó nélkül soha (akkor még nem volt kötelező)
2. Motorosok között a magázódás sértés.