igazi tiltakozás az enne ha egy motoros se menne oda se motorral se kocsival se semmivel, és rábeszélné az ismerőseit is hogy az egész visegrádi részt kerüljék el
tuti meglátszana a forgalmon
az hogy a táblánál "buziskodik" pár motoros az senkit sem érdekel, ettől az is többet érne ha a táblát kiszednék és megsemmisítenék, minden egyes kihelyezés után
aki nem motorozott/robogózott ma defektes hátsóval és leszakadt kipufogóval az buzi
😂
alig tudtam hazavergődni a partról, pont vége volt a misének mindenki csak engem nézett 😆
Nézem nézem , és nem értem ! https://www.facebook.com/photo/?fbid=676564481177082&set=a.578192184347646&__cft__[0]=AZX_JJXruQz0JhpypIBB3d9oPG8tKZ1EngoXxpFv9noQtHtJswO5e4sNe_RvZ27Mc1lUL5eZLqIrbspFV5lxnwS-lKvz1Z-SPppUgiBmGIuuKsi_VUuNa3R_ekOFPD7dwQvS1x2TUpq_nLZf3F5NhPVtrz-fg1WIOtJ-NzNyOlBOiXVoCBb2NSjuuPG1rOKI_oENdVX5tF6Kku3PGOnlK9es&__cft__[1]=AZX_JJXruQz0JhpypIBB3d9oPG8tKZ1EngoXxpFv9noQtHtJswO5e4sNe_RvZ27Mc1lUL5eZLqIrbspFV5lxnwS-lKvz1Z-SPppUgiBmGIuuKsi_VUuNa3R_ekOFPD7dwQvS1x2TUpq_nLZf3F5NhPVtrz-fg1WIOtJ-NzNyOlBOiXVoCBb2NSjuuPG1rOKI_oENdVX5tF6Kku3PGOnlK9es&__tn__=EH-R]-R
Na itt a pár napi munka eredménye 2003 fel lett exrázva
Lett ülésfűtés ,behajló tükör ,szélvédő motoros fel le minden ami nélkülözhetetlen a motorozáshoz 😂 😂 😂
De azért a motort is átpattintattam a régi vázba + idomokat is össze kevertem 😍
Nem mutattam ujjal senkire konkretan. Altalanossagban beszelek. Mondhattam volna arcedulat is - ugyis aktualis lett volna, mert Open Road fesztival van epp.
Megmondom én. Mert decibelenként egy-egy centivel nagyobbnak érződik a cerka! Egyeseknél lóerő, másoknál köbcenti, ezeknél a fiúkáknál a hangerő... Másfelől van ez a hülye mantra, hogy a hangos cső életet ment. Van, aki ebben annyira hisz, hogy 120dB alá nem adja.
Szerintem is célravezetőbb lenne mint a kitiltás ! Soha nem is értettem miért tetszik valakinek ha repedt fazék a hanghatás ! Mindíg is a gyàrit favorizáltam ! 😉
Mondjuk erre nem tiltás kéne hanem közúti műszak ellenőrzés, dB mérő meg ilyesmi, azt lehetne kiszórni a sok szart.
Nekem a Hodda gyári kipuja is hangos.
Végre jó idő lett , tegnap egész nap lógattam a pumpa ormányát , néha kiköhögtem néhány köbméter betont , de holnap egyet Csesznekelek ! Vagy legalább is szeretnék ! 😉
Várja a motorosokat, ingyen free fotóz.