várbelépő 2000/fő vár előtti parkoló 800 ft, bobpálya parkoló asszem 1600 ft mintha(gondolkodós) Lent a városban egységes díjövezet van parkolóórákkal napijegy 1600 ft ha csak órára váltasz 400 ft/óra. A kikötő előtti házak előtt az út szélén ingyen van a parkolás és abból csíptem meg egyet, nagy szerencsém volt 😅
az egy buzi hely
többet fizettünk a parkolásért mint a vár belépőért
nagyjából ennyi az emlékem, igaz sok éve voltunk
azóta szereztem roki kártyát és bekaphatja mindenki is 😆
rajta van szép fekete betűkkel hogy visszavonásig érvényes szóval amíg skynet tudatra nem ébred addig lehet használni bárhol bármikor bármeddig
mi mondjuk most voltunk visegrádon de semmi ilyesfélével nem találkoztunk(kezeit széttáró) inkább az, hogy parkolót vadászni kell 4 étteremből küldtek el teltház miatt, de autó-motorversenyzők nem voltak hétvégén(kezeit széttáró)
A Hondának eleve van egy ilyen becsípődése, hogy Tetrist csinál mindenből. Nem csak ezek az agyoncsomagolt sportmicsodák, de még a traktorjaik is a legkevésbé szerelhetőek a többihez képest. Az esetek túlnyomó részében minden passzentos, mindenhol csak annyi hely van, ami mindenképp kell - te, mint magánzó, aki céleszköz vagy a gyári trükk nélkül nyúlsz hozzá, sokszor beszarsz.
Szerintem.
többet fizettünk a parkolásért mint a vár belépőért
nagyjából ennyi az emlékem, igaz sok éve voltunk
azóta szereztem roki kártyát és bekaphatja mindenki is 😆
rajta van szép fekete betűkkel hogy visszavonásig érvényes szóval amíg skynet tudatra nem ébred addig lehet használni bárhol bármikor bármeddig
Triumph a motor a többi csak BIZGERE! 😊
A cb1000 az okozott fejtorest. 😆
Szerintem direkt,mert ha jó lenne telilenne sufnitákolt autókkal. 😆
https://kekvillogo.hu/besokall...