én se vagxok megelégedve ezekkel a park cuccokkal
nekem túl erősek túl nyersek
lehet a 12v típusokst kellett volna venni
ismerősnek majdnem eltörte a csuklóját a nagyobbik park fúró ami ütve is tud fúrni
ha építkezel/ felújítasz jók ezek, 5 év gari ha levégel adnak másikat vagy vissza fizetik
ott úgy is gyorsan amortizálódik minden
Most megnéztem a Parksideot...többe kerül mint a DeWalt 🤣
Jó megetettek titeket a marketingesek 😆
Bármit vettem tőlük az hulladék volt, még hobbi célokra is. Aliexpresről is jobbat szoktak küldeni, de az legalább tényleg olcsó. Egyszer használatos szerszámgépek között is szarnak számít, ti meg odáig vagytok érte, mert az arcotokba tolták az élelmiszer boltban, és beidomítottak mint a Pavlov kutyáját, hogy meginduljon a nyálelválasztás amikor meglátjátok a márkajelzést. Aztán lelkesen veszitek akkor is amikor a profi árú használható hobbi cuccot teszik elétek, mert ti ennyire igényesek vagytok 🤣
Én meg gondolkodtam. Ezért a pénzért 12 éve vettem egy jó szerszámot ami most is működik. Na ez a hosszútávú teszt.
nem is tudtam hogy van síbox
itt vidéken azt se tudjuk mi a picsa az a sí 😂
köszi a felvilágosítást akkor így könnyebb lesz keresni
anno a devecseribpiacon kb kilós áron volt a sok doboz, persze kulcs nélküliek voltak olcsón csak akkor még nem kellett
bármit is meg tudnék csinálni
de az a sátor egy borzalom 😂
még mindig a 4x4 egyterű lenne a tuti csak a 700 ezer körüliek legalább olyan borzalmas állapotban vannak mint jelenleg az astra
akkor meg minek dobjak ki 700+ ezret....
nekem túl erősek túl nyersek
lehet a 12v típusokst kellett volna venni
ismerősnek majdnem eltörte a csuklóját a nagyobbik park fúró ami ütve is tud fúrni
ha építkezel/ felújítasz jók ezek, 5 év gari ha levégel adnak másikat vagy vissza fizetik
ott úgy is gyorsan amortizálódik minden