Fekszik kérem,fekszik,a tenyeket lehetne megjegyezni? 😂
Amugy rohadt kenyelmes,bajdovej. 😂
Csak azt nem tom hazilag hogy lehetne festes nelkul kihuzni a tankbol egy tenyernyi horpadast. 🤔
nekem szinte ilyen és 25 volt, igaz kb 5 éve
az D2 szerszám acélból van elég durva teszteket kibírt
Ennek a méretpontos mása https://www.muziker.hu/fallkni...
csak a nyél másabb
Lassacskán befejezettnek tekintem az idei szezont, max már csak tankolni viszem ki a vasakat.....bár ha beesik valami langy idő még egy kisebb kör beleférhet. De ma már hazafelé hüvösnek találtam az időt. Viszont a nyolcason egy jót még mentem, a ducati beszokatva:))
Mondjuk az furcsa elsöre hogy nincs koptató aztán először a csizmatalp ér le.....bár a gs-ken sincs ahogy nézegettem......
én vettem bosh kondikazánt, egy vegyes kazánt egy puffert meg lesz hozzá a kütyü még szűk mikulás+ beépítés, néhány éve ezért komoly autót lehetett venni szalonból 😂
én ezt a megoldást kibaxtam minden lakóból ahol így volt megoldva a kádtöltő csaptelep. Csempe lever aztán hideg meleg ág elvíve a kád fölé külön kádtöltő csaptelep azt jó az idő(kezeit széttáró)
Nem kard de itt esetleg érdemes tájékozódni, én konkrétan vetem tőle kést rengeteget You Tubeztam ebbe a témába https://www.magyarkesek.hu/kes...
Ezt vetem 7 hónap 78.000 ft és már enyém is volt 😃
Mert ott szarul kerestek és nem bírnátok kifizetni velünk jól keresőkkel ellentétben, ennyi........öcsém épp ma járt nálunk és szóba kerültek az árak, beszélni is értelmetlen erről.
csak ugye az olcsóbb(de a ridegebb 1095) anyag van eltérően edzve
mert ha sima edzés volna a 1095 meg a 1060 akkor nem is kérdés hogy a 1060 a befutó
mert ugye senki sem akarná azt hogy egy kisebbségi kulcsonton csak úgy eltörne a kardja 😂
Akkor vegyétek a drágábbat. Él edzés van minden edetben ugye a rugalmasság miatt, így nem lesz rideg és törik. Kalapács, fejsze stb... mind csak az élén vagy a közvetlen ütőfelületen van edzve.
Az obi picit rosszul valtja a Forintot… Fehervaron akartunk venni egy mosogato csaptelepet… ~22000HUF . Rakerestunk a vasarloi visszajelzesekre, ami a nemet telon jott nemetul. Kozben feldobta a nemet obis arat: ~30€…
Igazibol amerre mentunk az orszagban a csaladi projekttel kapcsolatban folyamstosan ez volt tapasztalhato, hogy nemetben olcsobban hozza lehetett volna jutni. ..
aki jobban ért az acélokhoz az segítsen ki
léteznek ezek a 1045-1095 acélok, minél nagyobb a szám annál több a szén, annál éltartóbb ellenben annál ridegebb törékenyebb
nézegetünk kardokat van 1095 anyagból kettős edzéssel él 60hrc pengehát 40 hrc
és van 1060 acélból 55 hrc keménységgel
a 1060 elméletileg optimálisabb választás de mivel díszesebb kidolgozás 50 ezerrel drágább
akinek vennénk az legalább olyan idióta mint én vagdosna vele mindent is 😂
igazándiból nem annyira számít az ár, mert ha a drágább a jobb anyag akkor arra dobjuk össze a pénzt, ellenben ha az olcsóbb is megfelelő(mivel a pengehát nem olyan rideg) akkor azt az 50 ezret akár pizzára-sörre is lehet költeni
50. szülinapi ajándék lesz szóval nem a pénz ami a fő szempont
Amugy rohadt kenyelmes,bajdovej. 😂
Csak azt nem tom hazilag hogy lehetne festes nelkul kihuzni a tankbol egy tenyernyi horpadast. 🤔