ez palacsinta
nekem egy palacsinta 1-1,5 cm vastag
egy kiló liszt 20 tojás 0,2-0,25 kg cukor
ha lekvárral vagy mézzel eszem akkor kb fele a cukor benne
a pizza az olyan amit elképzelni sem tudsz 😆
Pipi, a gugli nem minden6ó 😅 100 foot, ami 33m, csak ezt nem tudta neked lefordítani 😂 egyébként az is kurva sok, én ugrottam már olyan 8-9 m-ről, előtte majd' beszartam. Ráadásul tökönbaxott a víz 😠 úgyhogy nem is ismételtem meg 😅
Ez nem bátor volt, hanem hülye. Nem nézett le, mielőtt ugrott? Hogy hova esik? Egyébként rosszul is látod, fogott egy érintőt a sziklán, az meg annyira nem jó.
hát ez odalett(kezeit széttáró) Sziklát nem ért a vízbe csobbant a faszi. Ez azt írja 100 méter magasból ugrott. Hát onnan már nem ugrabugrálunk, mert úgy tudom kb. 40-50 méter az a határ amikor még a víz vízként viselkedik a talpunk alatt ennél magasabbról a vízre érkezés az mondják, olyan mint ha betonra érkezett volna(kezeit széttáró) Minden esetre a bátorsága előtt le a kalappal(meghajlós) Ha esetleg többet járt volna általánosba fizikaórára talán átgondolta volna, hogy kell e neki onnan ugrani(gondolkodós)
egy kicsit se lenne jobb az oldal bizgere nélkül
én simán elfogadnám, oldal kocsiban elférne a diszperzites vödör etetőanyagvmeg a gázpalack aztán lenne egy fasza etetős motorom
de csak ingyen vagy olcsóbban, mert ezért nem adnék 100 forintot sem
Szerintem ez is azért ilyen, hogy mert így nem bukik le ha használja a buszsávot 😂
nekem egy palacsinta 1-1,5 cm vastag
egy kiló liszt 20 tojás 0,2-0,25 kg cukor
ha lekvárral vagy mézzel eszem akkor kb fele a cukor benne
a pizza az olyan amit elképzelni sem tudsz 😆
Ez nem bátor volt, hanem hülye. Nem nézett le, mielőtt ugrott? Hogy hova esik? Egyébként rosszul is látod, fogott egy érintőt a sziklán, az meg annyira nem jó.
https://nypost.com/2022/05/13/...
én simán elfogadnám, oldal kocsiban elférne a diszperzites vödör etetőanyagvmeg a gázpalack aztán lenne egy fasza etetős motorom
de csak ingyen vagy olcsóbban, mert ezért nem adnék 100 forintot sem
pudingos egész jó
Találós kérdés: mi ez? (Fél órája fotóztam, direkt neked)