Aha, én is szóltam a szomszédnak, hogy a fája a tetőm fölé lég, telebassza a csatornát almával, ággal, levéllel, aztán a végén nekem kellett levágni, mert ő öreg.
(Van három gyereke neki is.)
Qrvanagy fa, összeszedtem, másnap már ugyanannyi volt alatta... és pont keletre van, szóval úgy reggel 8-ig árnyékol nekem, szóval csak a nyűgöm van vele. Levágták az átlógókat, így már semmi bajom vele, persze a szél így is áthord egy csomó szemetet róla.
Önkori kiröhögte legalább?
Amúgy ki a faszt izgat egy átlógó fa? Nem nyomja agyon a telket akkor az nekem pont úgy szép, és kellemes. Gyümölcsfát meg még le is szedném amíg elérem 😂 Egy kertben egy kis kerti munka annyira nem meglepő, de az emberek buzik, különben nem lehetne eladni a műanyag füvet. (facepalm)
Amúgy nekem is volt tuja, ami elfajzott és átlógott. Nem zavarta volna csak már a ház falát verdeste. Szólt, átmentem, berántottam a láncfűrészt és a telekhatáron elvágtam.
Én is már fel akartam jelenteni a szomszédot... van hátul egy 20+ méters diófája, telekhatáron. A mi hátsó kertünk fölé lóg kb. 5x5 m-es területen, és ami ezzel jár: diófa alatt még a fű se él meg, plusz tele a pázsit dióval meg elszáradt levéllel.
Egyszer hallom, fűrészes ember dolgozik nála, kimegyek, látom, metszik a fát, de csak az ő oldalát, mert rászórt az ő tetőjére is... az én oldalamat simán otthagyta volna, ha nem szólok neki... (kb. vagy harmadszor)
Milyen egy kibaszott parasztok vannak 🙁
Megy is a huzavona, mondta az ember hogy neki ez a szar nem kell,de állóháború van. A gyár azt mondja hogy ő cseréli az alkatrészt a csere után hiba nem olvasható, tehát az autó jó és üzembiztos.
De bizony van. Ez általában elektronikai hiba, aztán megy a fejvakarás. Haver mondja ő a toyotánál van, egy autó most van náluk harmadszor olyan hibával hogy a légzsák elszólja magát menetközben. Harmadszor! Nem találják az okát.
Nemcsak a fordnál. Ne.gondold hogy telenvan irkálva mert annyira szar. Bár a te igénytelenséged csak ennyit ért meg belöle.Viszont képben.vagyok mikor mi következik.
(Van három gyereke neki is.)
Amúgy ki a faszt izgat egy átlógó fa? Nem nyomja agyon a telket akkor az nekem pont úgy szép, és kellemes. Gyümölcsfát meg még le is szedném amíg elérem 😂 Egy kertben egy kis kerti munka annyira nem meglepő, de az emberek buzik, különben nem lehetne eladni a műanyag füvet. (facepalm)
Amúgy nekem is volt tuja, ami elfajzott és átlógott. Nem zavarta volna csak már a ház falát verdeste. Szólt, átmentem, berántottam a láncfűrészt és a telekhatáron elvágtam.
Egyszer hallom, fűrészes ember dolgozik nála, kimegyek, látom, metszik a fát, de csak az ő oldalát, mert rászórt az ő tetőjére is... az én oldalamat simán otthagyta volna, ha nem szólok neki... (kb. vagy harmadszor)
Milyen egy kibaszott parasztok vannak 🙁
3 hónap alatt egy házat fel lehet építeni manapság(gondolkodós)
Tojota ennyit igényelt amit alant leírtam. 4-5 6 ezret futott is volt nálam használatba.