Egy motor mínusz. Futómű, elektronika,elektromos berendezések, karosszéria..... Szerinted minél spórolták el az alacsony vételárat? Garancián túli érintőkijelző hiba, biztos 3500forintos hiba.
basszus szerintem ez az autó nem lesz nálam addig, hogy szarrá menjen rajta a szimering vagy kirepedezen a féltengely gumiharang)
minek kérnék én rá ilyen cserét? papíron így is csinálnak ezek majd nekem sok mindent csak győzzem fizetni 😂
blődi. Várjunk már azzal, hogy mi lesz majd később oké?
Szerintem nem vagy te orákulum(gondolkodós)
ebben a dácsiában annyira nincs semmi,hogy nem is nagyon tud elromlani benne semmi(fetrengős)
most nézegettem a számlát 27 ezerért cseréltek olyjat az autón. talán ennyiért én is összekenem magam még akna nélkül is elvállalom(fetrengős)
Egyébként meg a 110-ből lejön 23 áfa a tényleges fizető 87 ezer (gondolkodós)
nekem adtak rá 1 millió km-ert(fetrengős)
Ezek már a hülyeségben lassan jobban überlik egymást mint a választások előtti ígérgetések a pártok részéről 😂
majd felkötöm.(gondolkodós) 2 év múlva feltöltik az ablakmosó tartályt. Azt szándékosan üresen viszem,hogy valamit fel tudjanak számolni 😂 Szerintem kb. ennyibe ki is merül. Nem kötelező szerviznek van ez sem meghatározva, hanem egy időszakos átvizsgálásnak. Igazából az a lényeg,hogy rögzítik a km állást meg meggyőződnek arról, hogy valóban a pályázatot nyerő tulajdonában van e még a dodzsem (kezeit zséttáró)
Addig meg izguljunk együtt(kezeit széttáró)
minek kérnék én rá ilyen cserét? papíron így is csinálnak ezek majd nekem sok mindent csak győzzem fizetni 😂
Szerintem nem vagy te orákulum(gondolkodós)
ebben a dácsiában annyira nincs semmi,hogy nem is nagyon tud elromlani benne semmi(fetrengős)
Egyébként meg a 110-ből lejön 23 áfa a tényleges fizető 87 ezer (gondolkodós)
Hát nem abból, hogy évente 3 elektromos autót átvizsgálnak(fetrengős)
Ezek már a hülyeségben lassan jobban überlik egymást mint a választások előtti ígérgetések a pártok részéről 😂
De szerintem nem fogja megérteni mont ahogy a kápét se....