Sziasztok!
Először is Boldog Új Évet Mindenkinek! 😉
Ez a topik mindig is jobban ment, pedig a Street Triple-ről szeretnék kérdezni :D
Nemrég elvitték a Ninjámat és idén szeretnék egy 765RS-t, egy újabb modellt (2023-2024). Mit gondoltok erről a modellről?
Ha nem szedi ki az ember nem bant,max a vezetek csatlakozo csore es a gyorszar egy szopatos cucc.
Elvileg van szerszam hozza kezzel sokst gorcsoltem.
Rovid a cso es szuk helyen kell matatni hogy levedd.Le lehet torni a csocsatlakozot.
Brrrrrr.
A pumpa berreg? Lehet bele kellene lesni, nem ez lenne az elso eset, amikor a szuro es a pumpa vagy a pumpa es a kifolyo kozotti 2 centis gumicso elreped a szivattyun es ki se jut a nyomas a tankbol...
Nyilvan vakon csak tippelgetek, de en megneznem.
A tank és az injektorsor közé lett berakva nyomasmérő ami gyújtasra 0bart mutat. Többször is próbálva.a tank alján ha a csó le van húzva akkor folyik az üzemanyag leállított pumpánál is persze.
Nyomásszabályozóra gondolunk most. Télen kevés benzin volt a tankban
Ezesetben gyanitom kiszerelt allapotban a cso tomit es nincs pl. megtorve, a nyomas eljut a befecskendezo szelepekig.
Beepitve viszont elmozdul valami, a merev cso megfeszit valamit, esetleg megtorik es emiatt hiaba epit a szivattyu nyomast, az vagy valahol mashol frocskoli ki az uzemanyagot (ha jol ertem, ezt figyelted meg) vagy ha megtorik a cso es elcsipi a hasznos keresztmetszetet, nem is jut el a nyomas az injektorig.
Multi nem eleg gyors hozza, ezert kell szkop vagy olyan fennyel jelzo berendezes, ami az alacsony kitoltesi tenyezoju jelre is lathato villantast produkal.
(gyujtast speciel 10-15W-os izzoval szoktam csekkolni, de injektorhoz az nem idealis)
Benzin nyomásmérés folyamatban.
Injektorokat mértem, de olyan bizonytalan volt,multimeterrel átlagot mérve.
De ha jó a nyomás akkor megnézem oszcilloszkóppal.
Akkor ket dolgot kell megnezni:
- az injektor kap-e villamos jelet (inditozaskor negyszogjel, oszcilloszkop vagy LED-es vizsgalolampa megmutatja)
- van-e benzinnyomas?
Először is Boldog Új Évet Mindenkinek! 😉
Ez a topik mindig is jobban ment, pedig a Street Triple-ről szeretnék kérdezni :D
Nemrég elvitték a Ninjámat és idén szeretnék egy 765RS-t, egy újabb modellt (2023-2024). Mit gondoltok erről a modellről?