Na ma megálltam hazafelé fagyizni azt pisilt a kicsikém. Le kellett szívni a hűtőfolyadékot a MIN szintre mert annyira megtelt a kiegyenlítőtartály, hogy bepisált.
Volt is pusmus a fagyizó terasza rogyásig...
Kiváló!
Hasonló a véleményem az "őséről" a motorfékről nekem annyit, hogy nincs is. Csak rakom vissza a fokozatokat meg nyúlkálok a fékkarhoz, L2 na ott volt motorfék mikor elcsuktam a gázt. Nem is ette a féket, ettől független nem cserélném vissza az S2r-re.
Srácok! Meg van az első 1000km. Szeretem minden porcikáját. Selymesen jár, nem rezeg utozó tempónál sem. Fék futómű nagyon sokat tud. Nem tudnám kihozni a sodrából. Erős motorféket szokni kell kanyarba zárt gázálásnál. A hangja miatt szoktam forgatni....Kipufogóval nem tudom kelenne valamit kezdeni...vagy hagyjam a csudába. A gyári gumi nagyon tapad...de csak miután meleg. Utcán sokáig tart míg bemelegszik....kb ennyi ....
Vagy nem kaocsolna időben a venti?
Bár a Triumph-os kollégák hozzáértőbbek
Volt is pusmus a fagyizó terasza rogyásig...
Hasonló a véleményem az "őséről" a motorfékről nekem annyit, hogy nincs is. Csak rakom vissza a fokozatokat meg nyúlkálok a fékkarhoz, L2 na ott volt motorfék mikor elcsuktam a gázt. Nem is ette a féket, ettől független nem cserélném vissza az S2r-re.