Még jó, h nem nagyon. Elég voltam csak én...
Így meg mégjobban odaverlek, mert max 200-ig bírod majd a menetszelet...
De engem se a végsebesség érdekel...
Szevasz teve mi a baja a zxr-nek? nagyon kukás? papiroz6ó? Kissas nekem van műhelyem csak nagy a por nem tudom hogy ideális e a festés, bár most egy retro motort ott fújtunk le amit felújítok lett benne por de nemvészes....
cső megrohadt a zxr projekt, mert van fontosabb is, pl a 12es meg a zx10 amik papirosak, a zxr-t elbontom pontosabban kiárulom ugy hogy cserébe kell a rossz, mert eligértem már
mi az ügy a 750 essel teve?Nagyon eltűnt az a projekt....Egyébként várható volt hogy szelepes lesz szegény...öreg kawák eleszik a szívószelepet,ez ilyen...
Nekem meg most van a festő cimbinél...már ráfért egy kis csinosítás !
Örülök,hogy megjött az eszed,nem minden a sebesség,ha az számítana én se TL-t vettem volna....
szeva tesú, nem azért mert nem vigyáztam rá, az full mellékes egyébként is átalakitottam volna csak igy most nem teszem fel az idomot a padlásra, itt az adók fogják elvinni a sok lét, mivel nem fizettem be a tavalyi teljesitményadót, ugyhogy az átalakitások nem olyan huzós összeg, de ha összegezem az egészet az már huzós
szép napot mindenkinek, lassan fel kell ébreszteni az "ALVÓ OROSZLÁNT", tegnap meglestem Ő-t, hát olyan elhagyatott volt, foglalkozni kell vele, a jövö héten nekilátok, az összeget inkább nem mondanám, de egy öregebb motor ára bele fog fjni az biztos.
Jó ötlet! A hellyel nem lesz gond. Legkorábban 5 körül tudunk találkozni ha neked is passzol. A többit telefonon vagy sms ben megdumáljuk. A számod még mindig a 483-as végű?
Hát mivel minden szezon előtt szeretném leszervizeltetni a telókat ezért muszály volt csinálni egy ilyet.Nincsen baja,csak be kell állítani a súlyomhoz őket.Én most küldöm el egy srácnak őket,aki beállítja,és felújítja,ha gondolod szedd ki őket,és elküldjük együtt.
Szerdán,ha ráérsz,összefuthatunk valahol dumázni,ha tudsz valami jó helyet Tatabányán.
Jó is az a házi barkács! Látom nem változol! :D
Volt is valami baja, vagy csak egy kis fejlesztésen megy át?
Nekem is ki kellene szerelni a hátsókat. (Az elsőt tavaly megbuheráltam.) Egy pár öhlins telóról lenne szó. Érdemes elküldeni a márkaszervízbe, vagy van más megoldás is?
http://youtu.be/OcDqSyhNJtY