Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek. Mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek utolsó napja, hagyományból lesz ma mindenki bebaszva. Szép ez a szokás, mit jövőre hagyok B.U.É.K, míg magamnál vagyok!
Nem szedte le a kötést,szépen gyógyul a lába,de azért a kristálycukrot azért kipróbálom.Csak szórjam rá a sebre?Érdekes.
Ja ,és köszönöm a jótanácsokat.
nem rágja le?
van egy tuti trükk: kristálycukor
régi öregek is megmondják hogy segít a sebgyógyulásban
amúgy meg nem baj ha nyalja,de rásegíthetsz valami hámosítóval is,pl. Bepanthen...vagy néha lefertőtlenítheted akár Betadinnal...az nem árt-ha annyira nyalja,piszkálja,hozok gallért neki,tudod ami a nyakára van téve és attól nem fér hozzá
szóval,az idegállapotom nem megfelelő kattogok rendesen nézegetem a vidiket mert az adrenalinfüggőség tudod nagy úr és alig várom hogy jó idő legyen egyhttp://www.motorrevu.hu/img/upload/Kawasaki_Z750_green_2009_01.jpg éshát lehet lecserélem a bélár erre ,vagy valami hasonlóra
Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek. Mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek utolsó napja, hagyományból lesz ma mindenki bebaszva. Szép ez a szokás, mit jövőre hagyok B.U.É.K, míg magamnál vagyok!
bár látom a Te hozzászólásodtól is
18 év alattiak csak csukott szemmel nézzék,mert a néninek piercing van a cicijében
link
Ja ,és köszönöm a jótanácsokat.
van egy tuti trükk: kristálycukor
régi öregek is megmondják hogy segít a sebgyógyulásban
amúgy meg nem baj ha nyalja,de rásegíthetsz valami hámosítóval is,pl. Bepanthen...vagy néha lefertőtlenítheted akár Betadinnal...az nem árt-ha annyira nyalja,piszkálja,hozok gallért neki,tudod ami a nyakára van téve és attól nem fér hozzá
kutyi lába javul már?most olvastam csak amit írtál