Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előre is boldog újévet nektek :) És kitartás! mindjárt március!
lesz valami Szilveszteri buli? vagy otthon leszel?
akkor nézheted
én már elmultam 19. én :D
pesze...persze...
Jó reggelt mindenkinek!

Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek. Mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek utolsó napja, hagyományból lesz ma mindenki bebaszva. Szép ez a szokás, mit jövőre hagyok B.U.É.K, míg magamnál vagyok!
Nem akartam ide írni mert ahova én írok az a fórum meghal
bár látom a Te hozzászólásodtól is
jóóóvan Dixi ránk sem hederítesz,bezzeg a GSR-be meg írsz
aztaaaaaa
Na,itt egy kis muzsika ,hogy jobban menjen az alvás.
18 év alattiak csak csukott szemmel nézzék,mert a néninek piercing van a cicijében
link
Nem szedte le a kötést,szépen gyógyul a lába,de azért a kristálycukrot azért kipróbálom.Csak szórjam rá a sebre?Érdekes.
Ja ,és köszönöm a jótanácsokat.
javulást neki mienkét is elcsapta a kocsi és tovább ment szomszéd látta de hála istennek semmi baja nem lett
nem rágja le?
van egy tuti trükk: kristálycukor
régi öregek is megmondják hogy segít a sebgyógyulásban
amúgy meg nem baj ha nyalja,de rásegíthetsz valami hámosítóval is,pl. Bepanthen...vagy néha lefertőtlenítheted akár Betadinnal...az nem árt-ha annyira nyalja,piszkálja,hozok gallért neki,tudod ami a nyakára van téve és attól nem fér hozzá
Bekötöztem a lábát fáslival,gondolom javulgat,még nem néztem meg.
itt aztán tiszta punnyadás van
tudtam én hogy jó az ízlésed
kutyi lába javul már?most olvastam csak amit írtál
de jóóóó
mutíííí
jaj istenem,igen lehet
ügy beszélsz drágám mintha ott lenne az 1 guriga a zsebedben, bár az is lehet hogy ott van csak még nem nézted meg a szelvényt
szóval,az idegállapotom nem megfelelő kattogok rendesen nézegetem a vidiket mert az adrenalinfüggőség tudod nagy úr és alig várom hogy jó idő legyen egyhttp://www.motorrevu.hu/img/upload/Kawasaki_Z750_green_2009_01.jpg éshát lehet lecserélem a bélár erre ,vagy valami hasonlóra
Ma végre megérkezett a Jézuska Brooklyn-bóóóó,hozott nekem szép pulóvert