Hát akkor Tibi nekem szerencsém volt, mert sokat nem szórakozott a faszi, két fénykép, villanyok jók, index működik oszt csókolom, azt hogy miért nincs rajta ülés, meg hogy kiért nem egyformán világít a két lámpa (egyik magas, másik alacsony:D) de a papírokkal sokat szarakodott, mert akkor én voltam az évben az első motoros, és nem tudták, hol-hogyan kell a gépbe beírni, meg melyik kategóriából kell a motorosra átmenni, így volt fél óra, amugy talán 4-5 perc ha volt.
Amúgy az NKH-nál a betonba is belekötnek.Bár vannak kivételek, de nem jók a tapasztalatok.
Szófia utcában korrektek.Az enyém is ott volt.Maradjunk annyiban, hogy simán átment és 4500Ft volt.
No akkor csak a tisztán látás kedvéért:
A Gubán és az NHK-n kívül hol lehet még motort műszakiztatni, ahol nem olyan kekeckedősök?
Jó tapasztalatok jeligére ide kérnék javaslatokat
Hát én is csak lestem ahogy a HD-vel lazán végigment aza pályán, még a Holland kaput is simán vette, én meg 3 szor futottam neki, mind a háromszor elcsesztem, sem a kör, sem a nyolcas nem ment , na ja, ha járnék rendszeresen tréningre..., de ezzel akkor sem egyszerű, szűkös a fejidomnál, és finoman nem lehet a gázt kezelni, de ez nem kifgás, tudom, hogy nem tudok motorozni
Azért egész jól összejött.Mindenki kitett magáért.Azt megint láttam, hogy a motoros rendőrök bizony piszkosul jól tudnak motorozni.Nem semmi az ahogy tudnak bánni a vasakkal.
Az elején úgy tűnt de kisütött a nap, és faxa volt minden, igaz az esti koncerteken megint szakadt, de ez sok embert nem zavart (bizinyos mennyiségű szesz elfogyasztása után), ha végig jó idő lett volna, akkor többen lettek volna, de így is sikeresnek mondható a rendezvény
Szófia utcában korrektek.Az enyém is ott volt.Maradjunk annyiban, hogy simán átment és 4500Ft volt.
A szófia utcában
Többit privátban
A Gubán és az NHK-n kívül hol lehet még motort műszakiztatni, ahol nem olyan kekeckedősök?
Jó tapasztalatok jeligére ide kérnék javaslatokat
Ha valaki tud segíteni, jelezze!
Köszönöm!
Esetleg pringre gurulni!?
Ők meg hegeszteni nem tudnak
http://users.atw.hu/szombathel...
itt van "pár" kép róla