na de komolyra fordítva.: Márciusra kb aktualizálhatunk egy rövid párnapos túrát. Még kell nekem zseton gumikra, utánna rendbenvagyunk. (Olajcserére valót már tavaly megvettem. :D)
Nem éltem még meg ilyet, de most azt mondom, hogy én 1 napot időznék simán valahol. Egyébként én vadkempingben gondolkodom majd a nyárra, párnap horvátban.
1.nap lefelé kb Mostarig eljutok ott szállás. 2. nap tengerpart ide oda nézelődés elindulni dél felé. 3. nap eljutni Koszovótól kicsit felénk szállás keresés. 4. nap zsa haza
majd kiderül hogy lesz pénzem meg mi lesz munkával stb májusban vizsga ha felvesznek valahova akkor necces lenne egyből kivenni 3-4 nap szabit
semmi tervem nincs, apuékkal tuti megyünk valahova, ha még megy lefelé a benzin nyárig akkor tuti korzika szardinia lesz
más a két hely nagyon, osztrákoknál természeti látnivalók elkerítve távolról megnézheted, boszniába meg odasétálsz, senki nem szól érte, azt csinálsz amit akarsz
semmi tervem nincs, apuékkal tuti megyünk valahova, ha még megy lefelé a benzin nyárig akkor tuti korzika szardinia lesz
Nyugatra már fejlett minden, nagyon védenek mindent, ezzel csúfítva el a világot, Keletre mész akkor sokkal természetközelibb minden
Egy Horvát-Bosnyák-Montenegró történet sem lenne rossz...