Sziasztok!
Nem tud valaki Szekszárdon vagy nagyon a közelben eladó használt gumikat? Főként a következők érdekelnének: Dunlop D211/212 GP 190/60 vagy 190/65 vagy 200/55. Esetleg Pirelli Supercorsa az előbbi méretekben vagy Bridgestone BT01?-BT02? Esetleg első gumi is 120/70 D211/212 GP vagy Pirelli SC vagy BT.
Köszi!
Ahogy sejtettem, 9 körül leszünk Szekszàrdon. De csak 2 motorral megyünk. A siofoki elágazásnál tali. Ha esetleg nem jönnél, dobj egy sms-t, h ne várjunk. 20/3908541 köszi!
Ma fogok találkozni a többiekkel, és megbeszélni az indulás időpontját, szóval ha nem gond, akkor estefelé fogok a kérdésedre "pontos" választ adni. Még azt sem tudom, hogy ki az aki nem tud jönni. Szerintem 9 körül lennénk Szekszárdon, de majd írok ha már biztosat tudok.
Agip kút
Ismerem a srácot, aki árulja őket. Nem csak azok a motorok vannak, amiket kitol, hanem van ott egy "raktár", ahol tárolja őket. Nemtom meddig van nyitva a kút, de szerintem 7-ig lehet menni.
De itt van Roli száma, hívd fel, beszélj vele ha érdekel valami 30/9736301
Ezek meg az Ő hírdetései, de szerintem még van neki ezeken kívűl.
http://www.hasznaltauto.hu/partner/baja_robogo_es_motorkeresk
edes-7813
Eddig úgy néz ki, hogy 4-en indulunk Bajáról (gsxr1000, r1, cbr954rr, gsxr600), bááár ebből 2 srác holnapra tudja csak meg, hogy szombaton meló lesz vagy motorozás.....
Kb fél 9 körül fogunk indulni Bajáról, esetleg Szekszárdon, vagy ahol Neked útba esik ott talizunk, és irány Zamárdi. Majd írj, ha így Neked jó, és meg dumáljuk a többit.
Nem akarom bántani,csak egy" szösszenet"!Két éve voltam nála karbi szinkronon.Volt ez egy "x" összeg.Gondolom tisztában vagytok Ti is az árakkal.Mivel most felkerült a vasamra egy sport dob,kellett hozzá fúvókákat is cserélni.Annak db/1700ft.Ez akkora munka volt,hogy egy hét kellett hozzá.Mire végre megkaptam a mocit,és fizettem,hát csúnyán leesett az állam!Azért megjegyzem,igazából nem sikerült 100%-osan megoldani neki a problémát.Tényleg jó lenne,ha már lenne egy igazi "szerelő",vagy legalább a munkájára igényes szaki!
Szia!
Szekszárdon esetleg Faragó Zsolti, ő csak cross/enduro/supermoto gépekkel foglalkozik, ha jól tudom. Telefonszámot nem tudok, de face-en Faragó Faresz Zsolt-ként van fent, mint személyi edző. Pakson lenne jó szerelő pl Gyutai Attila, de ő szezonban Adrián gépével foglalkozik, komolyabb melókat nem vállal. Én is Szilárdhoz vittem a motort, egyedül ő vállalta el, 2 hónapig volt ott, bár alkatrész ellátási problémák miatt is tolódott a vége.
Nem tud valaki Szekszárdon vagy nagyon a közelben eladó használt gumikat? Főként a következők érdekelnének: Dunlop D211/212 GP 190/60 vagy 190/65 vagy 200/55. Esetleg Pirelli Supercorsa az előbbi méretekben vagy Bridgestone BT01?-BT02? Esetleg első gumi is 120/70 D211/212 GP vagy Pirelli SC vagy BT.
Köszi!