az asotthalmi fenyves fele nem akartam menni a vadaszok miatt. a faradtsag miatt mar eszembe se jutott hogy a vaddisznok fialnak es igy a ruzsai erdobe ugyanugy nemkene bemennuk.
amiben tudtunk segítettünk.
nagy mázli volt hogy sikerült szerszámokat, eszközöket össze kaparászni. illetve hogy nálad is komplett szerszámos doboz volt.
ha nem sikerült volna megjavítani a polát akkor gyanítom hogy az esti túra is elmaradt volna.
így utólag úgy látom az a fél óra szerelés bőven belefért
Nekünk FMP Csabával 120km jött össze.
Mikor elváltunk, onnan még elmentünk a derbi pályára és a kilátóba. Utána meg vissza Domára. Pár km "eltévedéssel".
21'30-ra értem haza. Felmentünk még a kilátóba. Megnéztük esti fényben Rúzsát és Öttömöst.
Holnap újra szétkapom a szíj környékét. Jobban ki kell takarítani.
Szervizelésben köszönöm mindenki segítségét és türelmét.
fél7 után leváltam a csapattól. jobbnak láttam haza jönni.
kedvem lett volna még menni mer szeretek eleve sötétbe menni. csak őszintén megmondva szégyeltem magam hogy a sötétbe nem tudok úgy tájékozódni (és fullra nem oda jutottunk ahova szerettelek volna titeket vezetni)
egyébként jó móka volt. ritkán quadozok ilyen jót, ilyen jó társasggal + még jó idő is volt ránk (most kezdett el szakadni az eső nemrég...)
Király volt ez a ma motorozás.Marci Csaba bocsi hogy nem köszöntem el tőletek.De nincs töltésem a motoron és ki is vettem az akkumulátort a motorból.Nem láttam az úton semmit így világítás nélkül.Ezért inkább egyből jöttem haza.
szombat 12 kor találkozunk Marcival a rúzsai derbi pályán kerülünk egyet majd speedway mórahalom.ha valakinek van kedve pályán tali v szegedről is mehetnénk együtt ha van jelentkezőő :D
az asotthalmi fenyves fele nem akartam menni a vadaszok miatt. a faradtsag miatt mar eszembe se jutott hogy a vaddisznok fialnak es igy a ruzsai erdobe ugyanugy nemkene bemennuk.
A múltkori túrán volt velünk egy kis ideig.
Nekem úgy tűnt, rendben van a géposztály.
nagy mázli volt hogy sikerült szerszámokat, eszközöket össze kaparászni. illetve hogy nálad is komplett szerszámos doboz volt.
ha nem sikerült volna megjavítani a polát akkor gyanítom hogy az esti túra is elmaradt volna.
így utólag úgy látom az a fél óra szerelés bőven belefért
Mikor elváltunk, onnan még elmentünk a derbi pályára és a kilátóba. Utána meg vissza Domára. Pár km "eltévedéssel".
A pálya most nagyon sokat kivett.
21'30-ra értem haza. Felmentünk még a kilátóba. Megnéztük esti fényben Rúzsát és Öttömöst.
Holnap újra szétkapom a szíj környékét. Jobban ki kell takarítani.
Szervizelésben köszönöm mindenki segítségét és türelmét.
kedvem lett volna még menni mer szeretek eleve sötétbe menni. csak őszintén megmondva szégyeltem magam hogy a sötétbe nem tudok úgy tájékozódni (és fullra nem oda jutottunk ahova szerettelek volna titeket vezetni)
egyébként jó móka volt. ritkán quadozok ilyen jót, ilyen jó társasggal + még jó idő is volt ránk (most kezdett el szakadni az eső nemrég...)
mi történt?
crosspalyan tortent esesrol hallottal? tudsz valamit?