Üdv! Jó állapotban lévő 2005-ös Suzuki Rmz 450-es motoromat cserélném, Suzuki Ltz400-as quadra. Hasonló ár értékben.
A motor költség mentes állapotban van teljesen használaton kívül, mivel cross pálya nagyon messze van tőlem sajnos.
20/550-0322 I.Ár.: 610.000.-
Sziasztok! Az alábbi lenne a problémám: vettem egy LTZ-400 quadot, papírosan,forgalomból kivonva. Elvittem műszaki vizsgára ahol mindent rendben találtak,csak azt írták a papírra,hogy 40es sebességkorlátozással mehet,de azt is odaírták,hogy szilárd útburkolaton nem közlekedhet. Szerintetek ezek után lehet-e valamit tenni,hogy közúton is használható legyen? Újabb vizsga,vagy difi beszerelése vagy akármi? Köszi előre is!
Szia
Rendszám nélkülit, nem fogod tudni levizsgáztatni, ha csak nincs valami hatalmas protekciód az illetékeseknél. Azt tudod forgalomba helyezni, ami már volt egyszer forgalomba, csak ki lett vonva vagy csak simán nem vizsgáztatták le és ezért nincs rendszám rajta. IIt a fórumon a ZSÉ-nek van egy papíros váza, azaz régebben volt, nem tudom, hogy megvan e még neki. Ha szerzel egy olyat akkor abból összerakhatsz egy motort és viheted vizsgáztatni.
Sziasztok! Szeretnék ismét quadot venni (volt már régebben egy kínai 2oo-as), és LTZ-t nézegetem nagyon. Fő szempont lenne, hogy rendszámos legyen, tehát legális közutakon. A rendszámosak nincsenek is 1misi alatt, rendszám nélküliek már kb 6oo-tól. Nagyon bonyolult egy rendszám nélkülit megvenni és rendszámoztatni?Köszi a választ!
Sziasztok. Nem tudtok véletlenül bontott vagy új hátsó csapágy házat Suzuki ltz 400 hoz 2007 es evjarat. Az az alumínium öntvény kellene amibe a csapágy van belepreselve amin keresztül megy a
feltengely.
A motor költség mentes állapotban van teljesen használaton kívül, mivel cross pálya nagyon messze van tőlem sajnos.
20/550-0322 I.Ár.: 610.000.-
DRZ 400-as rendszámosra cserélhető, hasonló árban.
Tel: 0630/8595-282
Ár: 680 e Ft
DRZ 400-as rendszámosra cserélhető, hasonló árban.
Tel: 0630/8595-282
Rendszám nélkülit, nem fogod tudni levizsgáztatni, ha csak nincs valami hatalmas protekciód az illetékeseknél. Azt tudod forgalomba helyezni, ami már volt egyszer forgalomba, csak ki lett vonva vagy csak simán nem vizsgáztatták le és ezért nincs rendszám rajta. IIt a fórumon a ZSÉ-nek van egy papíros váza, azaz régebben volt, nem tudom, hogy megvan e még neki. Ha szerzel egy olyat akkor abból összerakhatsz egy motort és viheted vizsgáztatni.
feltengely.