A következő néhány termékre lenne szükségem.
Kizárólag új lehetőleg eredeti gyári kiegészítőket keresek.
- Hátsó lengőkar páncél
- Első lökhárító (gallytörő)
- Első lengőkar páncél szett
Kérem, aki tud segíteni küldjön képeket és árajánlatot.
Sziasztok!
Kedves Motorosok Quadosok!
Család baráthely vár mindekit, Litéren egy egyedileg kialakitott több éven keresztül működő pályához. Kicsiknek nagyoknak motornak quadnak biciklinek egyaránt alkalmas terület. Lehetőség adott mindenre. Bográcsozás stb stb... a pálya használata dijtalan! Pálya hossza 900m belső területen kialakított gyerek motorozás biciklizés stb! Gyere érezd magad jól!Minden szombaton 10 órától mi is kint vagyunk! megtaláltok minket a facebookon is Litér Quadpálya név alatt,ahol további fényképeket információkat találtok!
Várunk mindenkit szeretettel!
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Pöcre indul a motorom. Szépen jár alapjáraton. Viszont mikor gázt adok leáll. Utána megint egyből indul. És megint gáuadásra áll le. Volt valak8nek hasonló problémája?
Gyertyára gyanakodok.
Szia
A csatlakozóban érintkezik a foglalat és a z izzón levő kis kiállás? Ha igen és nem világít valahol meg van szakadva a vezeték, végig kellene vezetned. De előtte még annyit meg tudsz csinálni, hogy wd 40nel vagy kontaktsprével befújod a a foglalat előtti csatlakozót .Lehet ott nem ér össze.
Én is szivárgó csappal vettem. Nekem a gyári eresztett át, de ugyan úgy le volt dugózva a vakum.
Nem olcsó, múltkor volt 18e itt használt. Lejebb görgetsz Istvánmotor névén aszem.
Az új 40e ft a suzukinál.
Én meg oldottam manuálissal.
Én most vettem a quadot és manuális csap van rajta,ami csepeg csorog.
A vákumcső pedíg el van vakolva,ebből arra következtetek,hogy a gyár ezt vákumos csappal szerelte,ezért szeretnék egyet venni.
Kizárólag új lehetőleg eredeti gyári kiegészítőket keresek.
- Hátsó lengőkar páncél
- Első lökhárító (gallytörő)
- Első lengőkar páncél szett
Kérem, aki tud segíteni küldjön képeket és árajánlatot.
Nincs elfekvőben valakinek LTZ 400 karburátor úszóház? Csak úszóház kellene, kibelezett ,kopott ,kettéflexelt karbiról.
Köszönöm!
Kedves Motorosok Quadosok!
Család baráthely vár mindekit, Litéren egy egyedileg kialakitott több éven keresztül működő pályához. Kicsiknek nagyoknak motornak quadnak biciklinek egyaránt alkalmas terület. Lehetőség adott mindenre. Bográcsozás stb stb... a pálya használata dijtalan! Pálya hossza 900m belső területen kialakított gyerek motorozás biciklizés stb! Gyere érezd magad jól!Minden szombaton 10 órától mi is kint vagyunk! megtaláltok minket a facebookon is Litér Quadpálya név alatt,ahol további fényképeket információkat találtok!
Várunk mindenkit szeretettel!
Ár:180 e Ft
Tel: 06 30/8595-282
Ár: 1250/db
Tel: 06 30/8595-282
Benzincsap eladó, LTZ 400 as-hoz , hibátlan ( kipróbált ) .
Ár:17 e Ft
Tel:06 30/8595-282
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Pöcre indul a motorom. Szépen jár alapjáraton. Viszont mikor gázt adok leáll. Utána megint egyből indul. És megint gáuadásra áll le. Volt valak8nek hasonló problémája?
Gyertyára gyanakodok.
A csatlakozóban érintkezik a foglalat és a z izzón levő kis kiállás? Ha igen és nem világít valahol meg van szakadva a vezeték, végig kellene vezetned. De előtte még annyit meg tudsz csinálni, hogy wd 40nel vagy kontaktsprével befújod a a foglalat előtti csatlakozót .Lehet ott nem ér össze.
Nem olcsó, múltkor volt 18e itt használt. Lejebb görgetsz Istvánmotor névén aszem.
Az új 40e ft a suzukinál.
Én meg oldottam manuálissal.
A vákumcső pedíg el van vakolva,ebből arra következtetek,hogy a gyár ezt vákumos csappal szerelte,ezért szeretnék egyet venni.
Ltz400 első, kopott.... ha valakinek érdekes.
Csere szóba jöhet.