Kedves Mindenki ! QuadosJoseph ígért nekem egy guminyomás mérőt! Gyerekek , megkaptam és életemben először kaptam egy idegentől valamit ingyen úgy , hogy ez neki még pénzébe is került !
Hát nem találom a szavakat KÖSZÖNÖM SZÉPEN .
Heló!
Szerintem olyan teljesítménynövelő cuccokat nem fogsz találni,amiért nem tízezreket kell fizetni!Talán, még az elektronika a legolcsóbb dolog a tuningban .Nagyobb fúvókától ne várjál nagy teljesítménynövekedést,főleg nem 10 lóerőt,ennyihez már más vezérműtengely,kipufrendszer is kell,és nemárt a hengerfejet is átalakítani,pl.DRZ-E szeleprugók,káros teret megméri tömítésekkel variálni,és kellene még egy FCR karburátor is,és így talán eléred azt a plusz 10 lóerőt!Szóval a tuning nem olcsó dolog!
2 db hátsó lemezfelnit keresek ltzre. Mindegy, hogy milyen a festése, lényeg, hogy használható legyen. Lehetőleg olcsón :)
officialcusito@gmail.com
Hát nem találom a szavakat KÖSZÖNÖM SZÉPEN .
Szerintem olyan teljesítménynövelő cuccokat nem fogsz találni,amiért nem tízezreket kell fizetni!Talán, még az elektronika a legolcsóbb dolog a tuningban .Nagyobb fúvókától ne várjál nagy teljesítménynövekedést,főleg nem 10 lóerőt,ennyihez már más vezérműtengely,kipufrendszer is kell,és nemárt a hengerfejet is átalakítani,pl.DRZ-E szeleprugók,káros teret megméri tömítésekkel variálni,és kellene még egy FCR karburátor is,és így talán eléred azt a plusz 10 lóerőt!Szóval a tuning nem olcsó dolog!
De tudsz valamit ajánlani ami től legalább egy 10 lóerót rádob
70-414-20-94
Alkudozóknak:620 000Ft.
Nyáron lejárt a műszakim az LTZ-mről.Ha van vonalad csörgess meg,visszahívlak.70 414 20 94
A peremes felnik ára 30.000 Ft/db, hibátlanok!