Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rengeteg poénos dolgot gyártanak ma már pl. egy kocsiból kilógó véres kéz. Biztos láttatok már ti is ilyet, csak azért gondoltam
Meg azért mert ti pasik hajlamosak vagytok a nőket ilyennel szívatni, aztán meg bedobjátok hogy poén
semmi szívtelen nem volt bennem
amúgy csóka!
Ebben semmi poén sincs Baba......
Szia!

Sajna nem az már én is láttam régebben!
Halihó!
Ez nem poén véletlenül? Minhta már láttam volna
sajna nem.....
aaaaaaa az ilyenektol almodik csunyat az ember vigyazni, vigyazni, vigyazni....gondolom a csavo nemeltetul...
Most kaptam egy Barátomtól.....még most is futkározik a hideg a hátamon!
Vigyázzon magára MINDENKI!
Nagyon csúnya gyerekek!
.....még...... .....még én is!
Helló helló
Ma is ithon vagyok
Gyertek Maci!
Leonetta!Te is!
Szia Mr.!

A tempóval nem lesz gond csak a buli ott is 18:00 kor kezdődik, de előbb megyünk hogy előbb tudjunk menni!
Délután 3-kor indulj Maci!Stop!
....jaaaa,és TEMPO!
Tittelett!
Remélem is!
Születésnapra vagyok hivatalos, délutánra és nem tudom meddig tart, ill. tudom mert álltalában hajnalig szokott ennél a barátomnál, azt nem tudom, hogy mikor tudunk elindulni a farsangra.
De én csak feleannyi idös vagyok mint Gábor!
Meg Misterféle farsang!

Szerintem az betesz a bandának rendesen!
Fiúk lányok!hétvégén Miskolcon kocsonya fesztivál!Vásározni járok most a kerámiákkal szemből.Jó pálinkás bulinak igérkezik,megéri elugrani oda!
nyihihi
Egyébként Gáborom4

Dori annyi idös mint lányod!Csak gondoltam megemlittem!
Hát ez hihetetlen!

Egy dalia,igy hiv és te nem mész!Na jo a dalia erös tulzás,de hiv!Ha elég idöt adsz neki,még fehér paripa is lessz a Busábol!
Mondtam én!
Mért nemjössz barátom?
A "nagyérdemü" az dolgozik!

Tudod mi csak ilyen átlag emberek vagyunk!De Fiveurban,biztos ráér,mivel öneki legnagyobb elfoglakltsága,hogy unatkozik!Meg a lét forgatja a vasvellával a padláson!