Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeeepjoreggelt :) Ooolyan gyonyoru ido van, hogy fontolgatom h meglogok a sulibol es gurulok egyet...csatlakozik valaki? :)
No végre......
Napocskát
Szeva Tasi.
Ha a paripádat eladod érdekelne az üléskúp. Számom az adatlapomon!
Morning!
PeP

nekem csak: Beck"s,Beck"s,Beck"s,Beck"s,Beck"s,Beck"s,Beck"s,Beck"s,Beck"
s,Beck"s,Beck"s..........
csak simán szánt..... nem földmunkára gondoltam mint az xx-nél
neked is
Hát ma is eljött az idő
De ne buslakodj holnap beszélünk
Szép állmokat
Annyira nem mondanám, de akkor az vért kívánt. Voltam már a ringen, tetszett nagyon de ezt meghagyom a pasiknak.
Akkor te is versenyző tipus vagy?
Nem szoktam bunyózni, békés ember vagyok.
Egyszer borult ki a bili nálam, akkor pedig úgy bosszultam meg hogy a Mátrába rávertem a csávóra. Többet ért minden pofonnál, mert látták a többiek is.
Akkor megvan az a rész mikor megy a discoban és a csaj odajön és pofonüti erre gondoltam
Amíg nem láttam Alpha busáját addig XX volt az elképzelés a kényelemessége miatt. Különben meg mindegy csak menjen nagy és gyors legyen. hogy ne maradjak le
Ja! persze, annyi minden van a fejemben, néha törölni kell hogy újabb infók beférjenek
Mire esne a választás
Nem hiszem hogy nem látad
Mindenki látta. Nagy Feró szinkronizálta "Eszem faszom megál" Roc & Rol detekiv
Akkor adtam el mikor felbomlott a csapat és nem volt kivel. Azóta nem kerestem társaságot így nem hiányzott. De Alpha megfertőzött és ha egy jó csapatot találok hozzá akikkel lehet igazán túrázni és nem baj hogy nő vagyok akár holnap veszek egyet.
Most szeretnél motort venni
Sajnos nincs időm tv-ni, nem láttam a filmet. Mi van benne?
Szerintem biztos nem fogsz osszekeverni
De ha mégis (csak ne pofonnal tedd az üdvözlést) Mint a Forl Feerlin kalandjaiban(JÓL irtam?)
Utánna mehet minden mint a filmben