Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekemis ma kemény napom volt,dolgoztam ,főztem takaritottam ,most tettem le a seg emet
en meg nezegettem ma magamnak uj kesztyut, meg bukot... :) aztan ha ez utobbi vegre meglesz, le is fujatom szeeep egyedire ^^
Több gésa is elfér Vagy neeeem
csak nincs időm semmire...ma a gyerekkel elugrottam usziba,pancsiztunk egyet
oké!
el kell mennem vérvételre,fél éve volt a műtétem,azért....megint kapok majd hogy vérszegény vagyok
Itt!El sem mozdulok innen,csak irj !
hol vagy má?hol érlek utóóóól
Énis!

Akkor már hárman vagyunk!
Én is gésa akarok lenni ( Gárdonyi Gésa)
talaltam, de a jelmezkolcsonzo sosem veszi fel a telefont :S Viszont lehet h megelegszem a hastancos vagy a gesajelmezzel...bar mar volt aki jelezte h gesa ne legyek mert az o akar lenni...
alszotok?
Szerintem a három közül,egyikse a tulajdonod,csak használlhatod,jo pénzéret!Nem mindegy!
Szia Tomi!

De!És nagyon drágán hozták neki vissza a forgalmit!Neis emlékeztess,még mindig a rángás jön rám,ha eszembe jut!
Zolás ismertem egy embert aki megcsinálta felhajtósra a rendszámát. Te nem ismersz ilyet?
Ez mind szép és jó DE van itt 1 kis bökkenő

Mégpedig a rendszám az a te tulajdonod ugyan úgy mint a forgalmi+törzskönyv.
Most az okmányirodában 3500ft+áfa a renszám kiadása első forgalomba helyezéskor.
Ha eladod a járművet eladod vele a rendszámot is.
Csak ugy,okulásként!

A MotorRevüben olvastam.... érdekes, begépelem - tisztán okulásként... ;-)

"A KRESZ értelmében a rendszámot a járművön jól olvasható állapotban kell tartani, azt megváltoztatni vagy letakarni tilos.
A büntető törvénykönyv értelmében aki renszámot eltávolítja, vagy egyéb módon meghamisítja, az három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A renszámtábla a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatal tulajdona, így aki azt szándékosan megrongálja, bűncselekményt követ el. Tehát aki a rendszámot felhajjtja az - az eredménytől függően - elvben bűncselekményt követ el, de enyhébb esetben is legalább szabálysértést.
Aki a renszám betűjét vagy számát pl. átfestéssel változtatja meg, az bűncselekményt követ el.
Aki a rendszám sérülése nélkül letakarja vagy besarazza a rendszámot, az szabálysértést követ el.
A rendszám helyét a motoron csak hatósági engedéllyel szabad megváltoztatni, ennek hiányában az a motor engedély nélküli átalakításának minősül. Az ilyen jármű forgalmi engedélyét a rendőr a helyszínen köteles elvenni..."

No, kb ennyi...
Meg koránozlak én téged!Délutános!
Egy kicsit korán
Na hazaértem!
Szépjooooonapot mindenkinek!
István nem azt mondtad egyszer, hogy ha mind a 4 szívócsonk hosszú, akkor eredményez valami javulást? Vagy pont fordítva van?
Minnyá megyek én is nézek valami jelmezt a TESCO-ba... oszt jóóóóvan...
Sziasztok!