Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg
Lassan lehet festeni a tojásokat
az én uram berúgott pénteken ne tudd meg,hajnali 2-kor hazajött a Kori haverjával,mert a Kori igy nem mert hazamenni.Mondtam,itt aludhat nálunk.én meg mentem fél 5-re dolgozni reggel,és egészen addig nem fogták be a szájukat,csak mondták a magukét én meg alig láttam egész nap,olyan álmos voltam
köszi az együtt érzést kinőtem én már ebből,azt figyelni kí ,hogy ír !
jó neked pihenhetsz!én nekem ez a hét huzos lesz! keddtől a névnapom ,és hétvégén tele leszek vendégekkel mind a két nap
Aztán kezdödik a húsvéti hajtás és a nagy takaritás!
Jó estét mindenkinek.
már elolvastam,jól tetted hogy irtál neki,ezek után magához nyúl rögtön
oké látni szertném ,és örülök ,neki ,hogy ilyen szép meglepetést kaptál
igen remélem addigra jól leszek!
köszönöm kedves vagy imádlak én is olvasd el mit írtam neki
Kedden lesz a névnapod
Zsu!Merre vagy?Msn?
Ezt a nézetet énis kezdem osztani!
a bibi ott van,ha Milkáné is velem van!Mert végig sikittaná az utat!
Egyébként már dolgozom azon,hogy a MAN-nal hogy lehetne meglépni!De lehet hogy marad az egyszerü ELTAPOSLAK dolog!
én úgyis olajat cseréltem,ékszijat húztam a kocsimon a napokban,benne vagyok a szerelésben na jó nem teljesen egyedül,de majdnem én csináltam meg
Köszi!
Tőlem nem fogsz kapni,akár szerelhetünk is
Én is ugy döntöttem,hogy ebben a szezonban rendszám nélkül fogok motorozni! !Tudod kinek a zsebébe turkáljon ez a rohadt kormány Ha kell a pénzem küzdjön meg érte kapjon el ha bír
itthon vagyok 8 napot,el sem hiszem legalább lesz időm mindenre.ma nagytakaritottam,még jó hogy nincs mégegy szobánk mert belehaltam volna
mert csak tegnap este tudtam meg,majd apa hazaküldi valamelyik nap,mert jön haza a munkatársa,akinek van nálunk pár cucca....tiszta izomlázam van,apa vett evezőgépet én meg kipróbáltam Csak annyit tudok a medálról hogy nagyon szép lett,arany és 3 centis.majd ha lesz,megmutatom
ne is törődj vele,buta kis hülyegyerek!ha nem tetszik neki,ne is olvassa el.Néha én is következtetek néhány betűnél...és akkor mi van?Én igy szeretlek,akárhogy is irsz És örülök neki hogy van kivel jókat dumcsizni
olvastam mit kaptál nem is írtad nekem a medált
Akkor jó

Csak godoltam hogy beszélgettünk hogy már az ablakon sincs deszka
Sárvédőprojekt( majd kapok a csajoktól, hogy már megint szerelés)
soha nem voltam jó helyes író ,és akkor mi van? kisegítő iskolába jártam,mert mozgás sérült a kezem!