Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát szép estét mindenkinek!
R.I.P
Jó estét mindenkinek.
És a szokásos a lányoknak.
Ez nálad szakmai ártalom, jó hogy nem INRI
rest in peace.....
nem mocis de nagyon jó
colin mcrae vezet 1 kori világbajnok
http://br.youtube.com/watch?v=...
Igazad van de legalább kirándulum k egyet!
Hát én evvel a Trianon üggyel úgy vagyok, hogy nagyon szomorú és felháborító ami történt. De ezeknek a megmozdulásoknak totálisan semmi értelmét nem látom. Szélmalomharc... Ezen változtatni nem tudunk, maximum a 3. világháború után talán...
Ááá neked nem kell olyan jelmez. Beöltözöl valami pille könnyű rózsaszín lepkének, vagy egy turbános töröknek Tök jó jelmezek vannak fent egyébként.
Én kinéztem magamnak egy apáca jelmezt, de sajnos nem tudok jönni a farsangra, szóval így jártam...
Na én szép leszek szexis cuccban!
De vannak ennél jobbak is, csupa szexis cucc Érdemes megnézned a teljes kínálatot ;-)
Ezt maximálisan támogatjuk Leo!
Leo: Itt van egy szuper kölcsönző: http://www.maszka.hu/, ha ilyenféle jelmezt keresel:
Gyertek minél többen!
1920. jun.4

Azt mondják, az az igazi magyar, akinek fáj Trianon. Mert hisz:

"E sebek és e fájdalom örök,
Ettől vonaglik minden magyar rög,
Ettől vérez ki majd nyomunkba hág,
Ettől nem gyógyulnak az unokák"

2008. jun. 4

A Kárpátia zenekar a horvátországi Rijekában/Fiuméban fog koncertet adni. Erre a koncertre szervezünk túrát.

Időpont: 2008. jun.2 - 2008. jun. 6 Hétfőtől - Péntekíg

Útvonal: Hajdúszoboszló - Szolnok - Budapest - Siófok - Letenye - Zágráb - Karlovac - Rijeka - Selce/Medveja/Moscenicka Draga

Csonkaországban főútvonalon mennénk, Horvátban végíg a 3-as autópályán. Dinamikus tempóban haladnánk, 100-150 km-ként rövidebb-hosszabb pihenőkkel.

Szállás: kempingben, sátrat, felszerelést mindenki hozzon magával. Szándékosan alacsony költségvetésű túrának szervezzük, hogy lehetőleg minél többen el tudjanak jönni. Miután az időpont előszezonra esik és ismerve a horvátok bőséges szálláshely kínálatát úgy gondoljuk, hogy egész biztosan találunk szabad helyeket valamelyik kempingben. Tehát szállást előre nem foglalnánk. Természetesen ettől eltérünk abban az esetben, ha örvendetesen nagy létszám jelentkezne a túrára.

Indulás: Hajdúszoboszló 7.00

Pihenők:

1. Szolnok, MOL benzinkút
2. Budapest, M0 szigetszentmiklósi lehajtónál lévő pihenő
3. Siófok, MOL benzinkút
4. Letenye, MOL benzinkút
5. Jastrebarsko, autópálya pihenő
6. Delnice

A koncert maga szerdán lesz, ezért keddre és csütörtökre helyszini megbeszélés alapján programokat szerveznénk. Úgymint: fürdés, strandolás, búvárkodás, aktív pihenés és motorozás - ki ki kedve szerint. Gyönyörű a környék, a horvát utak kiváló minőségűek és az idő is várhatóan kedvező lesz, tehát nem fogunk unatkozni.

Még egy dolgot szeretnénk elmondani. Ha valakinek csak csúszással oldható meg az időpont, azaz már korábban kimenne és a koncert után hazajönne, vagy éppen ellenkezőleg, csak a koncertre utazna ki és még a hétvégére maradna, nos ez nem probléma. A mi szándékaink szerint a lényeg a következő lenne: a koncertre tudjunk együtt menni és ott büszkén viselni Magyarságunk!

Szóval: nyeregbe MAGYAR!

Bringás: 06 70 617 47 52
Koszonom Jolesik, de nem is vagyok olyan tipus akit konnyu levakarni, ugyhogy jol gondoljatok meg tenyleg kellek-e
Nekemis,nekemis!
Okké...
Fel a fejjel!
Nekünk KELLESSZ!
Gyönyörű volt!
Nagyon szépen köszönjük,és Neked is Gabi!
Tittelett mindenkinek!
Csak villanok és megyek is....megen a baglyok....
Ezt majd egy esetleges motorozason valamivel szukebb olvasokozonseg elott elmeselem ha erdekel... Lenyeg h megertem, en sem kedvelem ot jobban mint o engem, de megsem mondok ilyeneket neki...
Szia! Hogy sikerült így belopni magad a szívébe?