Ebből az első már választható pár álltalános suliban,nagyobbik lányom 8-ik os és a rendőrség indított egy sulimoped tanfolyamot AM kategóri megszerzéséhez na ott már tolhatják tűző napon Holnap viszem vezetni,már mennek ki a forgalomba.
Ezt kéne bevezetni akkor már az általános iskolákban is!Simson,vagy robogó tolás tűző napon,de a bőrruha,és a bukósisak viselése opcionális lenne! Utána meg irány a katonai iskola,hogy megtudják mi a rend.:))))))
Egyebkent az hogy le kellett engedni az nagyon korrekt volt a kekruhastol..
En ha elkaptalak volna titeket eloszor leengedtem volna a gumit es utana felfujattam volna veletek persze tüdőből
Sajnos én nem vagyok olyan szerencsés,mint te,hogy édesanyám kijárjon velem!Az én családomat ez egyáltalán nem érdekli,csak engem.
Kemény vagy!:)Én is toltam sokszor az 50-est fiatalkoromban,mert mindig ketten ültünk rajta,és mikor megfogott a rendőr,le kellett engedni a gumit.
Csabi,menjen ki a család tökölre és legyen ott az ebéd!na azt én is megnézném ahogx eltolod érdig egyszer réges régen én toltam a gsxr1100- t 4 km- t,mert a táblán az volt hogy benzikút 400 m- erre felbuzdulva,30 - fokba,bőrruhába,nekiálltam lelkesen tólni- hát nem 400 m volt hanem vm köcsőg lekapart egy nullát!!!!!!! azt hittem ,hogy sosem érek a kúthoz...amíg élek nem fogom elfelejteni!:@
Örülök,hogy rendben van a géped!:)Igazság szerint elég egy jót menni,minek 10x szart!:)))A múltkor is elsőre meglett a 9.8,utána már csak két 10.3-ra futotta.
Készül még a gépsárkány,de a gyermeteg hiba elhárítva! Remélem mostmár tudok menni rendesen!!csabibTe akkora menő vagy hogy mész az elején 2- t aztán haza kajálni és jöhetnek a döntők.... ,vérptofi!
De akkor koszt kvartely is jar s neha megyek wgy kort a te busaddal hogy tudja a kicsike ki a fonok
En ha elkaptalak volna titeket eloszor leengedtem volna a gumit es utana felfujattam volna veletek persze tüdőből
Kemény vagy!:)Én is toltam sokszor az 50-est fiatalkoromban,mert mindig ketten ültünk rajta,és mikor megfogott a rendőr,le kellett engedni a gumit.
gear2dash-t hayabusa 2. generációjához.
9 e ftert atadom barkinek