Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pl. Francia országban max. 100 lóerős gépet helyeznek forgalomba, elektronikus úton van lefolytva, vezetéket kell átvágni a nyitáshoz.
És mit takar a "fojtás"?
Szép estét mindenkinek
Szia!
Én Ócsán vettem a motort a srácnál 1 évig volt, ő pedig az Pesten az M3 kivezetőnél volt egy suzuki szervíz ami már megszűnt onnan vette,azt lenne jó tudni hogy oda ki adta be hogy el akarja adni, mert ő volt az első tulaj.
Ismétlem egy város név ahonnan vetted, sokat segítene!
Szia!
Nem az öccse motorja volt. Nem is az érdekel hogy folytoott-e, hanem hogy ki volt az első tulaj! Illetve előttem 2-vel , jó lenne tudni a motor előéletét.
A Laci öccsének, Endrének volt ilyen színű Busája, az 100 lovas volt, de ki szedték belőle a folytást.
Egyszerű megállapítani, ha nem megy 270-nél többet folytott.
Azt honnan tudom meg hogy a folytott 100-LE-s változat- e a motor?
Az már kiderült nem a Lacié volt.
Haris László LACI75 néven rakta fel ezt a fotót 2007 -ben ide a fórumra, csak ezt a mocit vettem meg és érdekelne a története.
Köszi!
Város esetleg?
Sziasztok!
Tudja valaki hogy kié volt ez a moci?
látjuk.
már megint pályázott gumit vettél hátra.....
(de az első gumid elárul!)
Tisztelet!
Fiveurban,Jocikirály!
Nagyon szépen köszönöm!
Nagyon klassz volt ma ( köszi Pici R)
Láttátok volna a vénembert
Lajosok!
Hát ebben új akksi van, és hidegen meg kitűnően hajt!
:(
Nincs valakinek eladó sötétített plekója?
Lajosok
Hja a Ringen+kanyarokban Király(,talán még sok is) De amúgy autópályán 240-270 felejtős borzasztóan basszot a huzat pedig a plekó is magas.Tehát nem rossz a k7 csak nem 110kg 185cm embörnek való túrázni,vagy lehet hogy,nincs+bennem a szükséges mazoizmus. Az előbbi tempót a Bestiám is lazán kicsapja,és sokkal kényelmesebb,nincs a fejem az első kerék fölött,pld.Imádom is a hogy ti is a Busákat!

Szep vas! Azert a Hringen elfernek rajta!