Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az elég jó fogyasztás,de tisztában vagyok azzal hogy akármilyen sport gép is ha húzom zabál.Meghát nem minden nap mennék 300-zal ,na meg az üzem anyag legyen a legkevesebb,az adókkal van bajom,de biztos arra is van gyógyír.
Én nem szoktam pályán járni, az egyenletes fordulatot sem ismeri a motorom, talán ezért fogyaszt többet. Talán életemben egyszer voltam autópályán úgy, hogy hajtsam is, akkor sikerült ilyen 20 litykó körüli fogyasztást elérni, de akkor inkább 280 körüli tempó volt. De azóta már lehiggadtam, mert rájöttem, hogy egy kigyorsítás nekem sokkal nagyobb élmény mint egy ilyen 200+ tempó.
Megtudná mondani nekem valaki, hogy mennyibe kerülhet Kb, egy komplett hengerfej felújítás?
Akkor eszik 7-7.5 litert, ha húzom neki.
Autópályán tartósan 200-220 között.

Normál tempóban elválton 4000 fordulaton, és olyan 130 nál nem nagyon megyek többel, akkor 6 litert eszik.
A 20 liter kicsit sok,a 12-őt még elhiszem
És 6-7 liter vegyesben?,vagy hogy szoktál járni vele milyen sebességel?
Nekem olyan 6-7 körül fogyaszt...
Totyogós túratempóban 5-6-ot eszik, de akkor csak max 100km/h
20-ig?.... abból már autó is elkotyog néhány kilómétert....jó....mondjuk nem annyival
Erősebb a blokkja, jobb a fékje, talán kicsit kezesebb is, de sztem a fogyasztása ennek is 8 litertől felfelé 20 literig tart. Ha meg kevesebb fogyaszt alattad, akkor semmi értelme nincs ilyennel járni. Lassan motorozni vegyél túramotort, vagy egy könnyű sportgépet csőkormányossá alakítva.
Azt szeretném megkérdezni,hogy az új hayabusa mennyiben külömbözik a régitől,mert valahol olvastam pl hogy benzint az új valamivel kevesebbet eszik,meg ilyesmi,azt tudom hogy a futóműve is fejlődött meg a fékei is,de az üzem anyag literben is mérhető vagy nem sokkal eszik kevesebbet.Gondolkozgatok a hayabusáról,de most egyszerre annyi minden törvény jön,ugye ha jól tudom az éves adója egy busának olyan ötven ezer forint körül lehet,akkor beharangozták 2011-től a teljesítmény függő biztosítást,na meg most ez a homályos vagyon adó.
Szia Gábor!

Nagyon rossz az idő, mi a helyzet a túrával?
Szép estét itt is Mindenkinek!
Jóóó estét Mindenkinek!
Állítólag már elfogadták,csak nem reklámozzák annyira,mondjuk azt sem hogy a teljesítményadó számai is emelkednek... Pl.:ami 120 ft/kw volt az idén az jövőre 140ft/kw.
Köszi!

Már annyi mindent olvastam erről, hogy már nem tudom, hogy mi igaz az egészből :-) Mindegy, majd kiderül előbb-utóbb.
Itt van leírva, aztán, hogy igaz-e, azt nem tudom.
Igen? Hogyan? Vagy inkább hívjalak fel és elmondod? :-))))
De a gépkocsira kifizetendő gépjárműadó is visszaigényelhető, ha luxusadót fizetsz.
én így olvastam...
Feket663!

Akkor már összevissza írnak minden szart. Elég ködös az egész... Ha igazad van, akkor kicsit megkönnyebbültem, mert akkor "csak" 160eFt-ot kell fizessek.

Köszi, üdv: hamvasat
Szép reggelt Mindenkinek!
Egyelőre még motorra nem kell fizetni vagyonadót.