Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne is csodálkozz. a "she" az nőnemű 3. személy. Kb. angol alapfok 1. lecke környéke.
Nekem úgy is jó, ha csináltatsz egyet, ha nem túl drága... (sajna válság van mifelénk is )
no persze....
Biztos jó seggem van Igaz azon a képen nem is látszik
Csáko.Az mre kuplung megvan az olaj fogaskerék a héten elvileg meglessz.Nem merem postára adni mert ha eltunik oda a turbos projekt.Megkérdezem mibe kerul a másolat,mert van egy emberke aki csinál cegléden fogas kereket.Vagy személyesen odaadom. Lehet debrecenbe lekuldom az egyik barátommal és ott átveszed.beszélunk ha megvan.
Keresek 2006-os fekete busmanra fej,és bal oldalidomot?
Valaki tud segíteni?
Menya!
Nőnek néztek 1.10.-nél!
Olvasd a hozzászólásokat!
Egy Ami csaj azt hitte,hogy lány vagy,és piszkosul örült neked!
http://www.youtube.com/watch?v...
Tittelett!
Te Gabi!
Mi féle családi vállalkozásba kezdtél?
sziasztok

ha vkit érdekel, van egy eladó k8-ra való bal oldali kipukkanó. szóljatok ha aktuális valakinek.
további szebb napot
Szia!
Szeretnék veled beszelné telefonon, de nem tudom a számod.
Megtennéd, hogy megcsörgetsz, és én visszahívlak.
Lenne egy pár kérdésem.
Köszönöm!
20 998 3110
Köszönöm mindnyájatoknak!
Ti nem is tudjátok milyen jó dolog olvasni a szurkolásotok....
Nem is okozok csalódást senkinek...!
És nem égette a seggem....Robotos barátom busája.
de miért is égette volna?
hisz egy család volnánk....vagy mi.
néha hajlamosak vagyunk elfelejteni,hogy tök mindegy hogy min ülsz.
motoros vagy-tehát családtag!
az meg hogy mivel gurulsz,az izlés és pénztárca dolga....
de ugyanaz a család!(én például a robogósnak is visszaintek az uton.)
De például ha Robotos-ékkal futok össze legközelebb,akkor megállok...féltérdre ereszkedem,és főt hajtok neki.
Köszönöm a lehetöséget,hogy megismerhettem őket!(és mint látható...ennek semmi köze ahoz hogy min gurul!)
EMBER-nek lenni a nagy dolog egy farkasokkal teli világban!
na az a valami!
És itt kérek elnézést azoktól akikről ugyanezt gondolom,de nem emlitettem meg őket név szerint.remélem tudják hogy róluk van szó...
Joci!

Nem "égette" a segged?
Lánc kb 25000 kilométerenként kell rá, hátsógumik- használt versenygumik kb 3000 kilométert bírnak 10000 ft körüli áron, új utcaik kb 5000-t 40000 ft-ért... olaj- +szűrőcsere 6000 kmenként, fogyasztás kb 0,5-1 literrel több, mint egy ugyanúgy használt 636 Kawáé (havernak az van), alkatrészellátás: újak szakszervízből 3 nap alatt közepes árakon, bontóból, e-bayről a nagy darabszám miatt sz@rér'-hugyér'. A blokkja szétüthetetlen, ha nem használsz sportlégszűrőt és rendesen cserélgeted az olajat, 100000 mérföld után szokták meggyűrűzni és főtengelycsapágyakat cserélni. Hírtelen ennyi jut az eszembe.
de most komolyan,régebben elíjesztettek hogy piszkosul gumi,lánc,meg benzin zabáló,minden drága hozzá meg ilyesmi.Nekem kawasaki 636-osom van,és kisseb pénzből gazdálkodom,és a hayabusa régi álom de nem akarok úgy járni hogy eladom az enyém és veszek egy hayabusát és a gatyám is rámegy.
GáborXX! A hayabusásokat kérdezték!
Üdv Mindenkinek!
Joci!

Nagyon jó látni, hogy ilyen szépen gyógyulsz!
Csak így tovább!
Nagyon olcsó, két Hayabusa fenntartási költsége annyi, mint egy XX-é!
Coolrider

Ha annyira szer lenne akkor nem menne 300 fölött!
Tudom, hogy 320-at mentem vele, és biztos tudtam volna még felcsalni egy picit de már nem mertem...
Az óra meg pontos, és az áttétel sincs kicserélve benne!

Nekem bőven elég a teljesítménye, 6 litert fogyaszt....
Ezt híják hayabusa terápiának!
Az esetek többségében a pácienseknél gyors javulás garantált!

Hajrá Joci csak így tovább!
Én még annyit hozzátennék, hogy GáborXX azért kelt ilyen korán, hogy indítozza az XXet és így kb. 8ra be is indul!
Csak ajánlani tudom a hayabusát fenntartási költségei nincsenek is!
Kérdezd meg a Zolicbrt soha se kell szerelni őket!
De ha megfogadod a véleményem probálj ki egy xx t is a hayabusa vásárlása előtt!
És erősítsd körünket!
Remélem, nem bántottam meg egy hayabusás kollegát sem, de a lehetőséget fel kell kínálni mindenkinek, hogy a két legjobb motor közül válaszon!
Üdv GáborXX
Nem semmi kis verda van a videon
csak arra lennék kiváncsi, hogy milyen nemzetiségüek voltak, hogy a gyorsulásokat vagy 10 xer megtudták csinálni az autópályán!
És még a rendörök sehol, pedig 1 orácskát biztos üldökéltek a az autópálya szervizsávján!
Mind1 a videó jó lett
Szép reggelt, vagy mit!
Ezt már szeretem látni Joci, de a képeken látszik, hogy nem vagy még teljesen magadnál, nem a bordó XX ülsz, hanem egy hasonló színű Hayán!