Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Hölgyek/Urak!

Lehet nem szép dolog, de szeretném elkerülni a motorra a vagyonadót jövőre, mert nemrég megnéztem, a mocira + kocsira le akarnak akasztani 240eFt-tal jövőre, pedig a kettő összértéke együtt nincs 4 millió, ráadásul a kocsin még van hitelem is... Szóval sokminden lehetek, de vagyonos az nem. Mióta megvettem a motort, azóta kb 3220%-os áremelés volt.

Van annak valami hivatalos módja, hogy papíron "le legyen fojtva" a motor 170Le alá? 2002-es hayabusáról van szó.

Köszi, üdv: Hamvasat
küld már el az e-mail cimemre légyszives!adatlapomon asszem ott van.fontos lenne.meg mielőbb,hogy mehet-e a bót!
koptatóig dönteni
Holnap csinálok
menya!mi van a mocival?érdekelné az ismerősömet.nincs kép róla?
Kipróbálnék egy ilyen szerkezetet
ez már valami!küldjetek szögeket!én meg megyek a mátrába vidit csinálni!
Azt még én sem
Akkor így!
majdnem...
végül is megoldható lenne..az én láncom már csak lánctalpnak való.a hangja is olyan mint egy lánctalpasnak...
lánctalpas hayabusát még nem láttam!

Van rá esély
aztán meg a gipszbe rider lennék...
Te vagy a Hosztrájder
MIT NEKEM HÓ!
Nem esik ott a hó Igaz annál izgalmasabb lesz
ehe!tényleg van ilyen!akkor most elmegyek a motorért,aztán felrombolok a mátrába,és csinálok egy-két vidit.
vágóprogi: Pinnacle studio
Windows Movie Maker fent van a gépeden a programok közt,magyar nyelvü
Ne legyél hajnalka
megállj csak zzr!egyébként meg már vártam,hogy ma is leszedd rolam a keresztvizet...
vágóprogram?na,azt aem tom mi az.csak sejtem.de mire én azt megtanulom használni,egy rozsdahalmaz lesz a motoromból.ugyhogy max azt tudnám levideozni,amikor viszem a méh telepre...