Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biri!
.
Sia Andry!
Tittelett!
Elnézést!
Busati kedvéért! ...jogos is!
Tisztelet Jocikirály!
Nagyon örülök,hogy állapotod ilyen gyorsan gyógyul,hidd el,hogy drukkoltam sokat érted!
DE!Nem gondolom,hogy ilyen széthúzásos mondat összetételeket kellene ide írnod!
Így is "néhányan"klikkesedtek-tetek,amivel semmi gond az ég adta világon nincs,hiszen mindenki maga választja meg a "baráti"körét!
Ami már felépült egyszer,még egyszer,azt nem szeretnénk lerombolni!/értendő a Busa topicra/
Valaki-valakik nagyon kavarják a sza....-t!
Ha valaki hibásnak érzi magát,akkor álljon a tükör elé,és tegye meg a kezdő lépéseket!
Mi sohasem hajtottunk el senkit,sőt...mindenkit tárt karokkal fogadtunk!
Akkor miért "ezt"kapjuk?
Kösz Pep!
Én úgy gondolom,hogy valamit megbeszéltünk az év elején csepelen abban a pizzériában,én eddig ahhoz tartottam magam,míg itt sokan nem!
Ki állt oda a "másik"elé,és ŐSZINTÉN elmondta,hogy mit is gondol,vagy valami ezért,és ezért nem tetszik Menyán,Birin,Fiveurbanon,és rajtam kívül?+BUSATI!
Tisztelettel!
Üdv Mindenkinek!
Tegnap motoroztunk Coolriderrel a mátrában, és elöttünk elesett egy srác egy Bandittal. Lehorzsolta magát rendesen, meg a motor is összetört.
Nem értettük, hogy mi történt, mert egyenes szakaszon esett el.
Amikor megkérdeztük azt mondta, hogy fékezés után elment alóla a motor.
jo reggelt!
Nyilván mi sem értjük miről van szó!
Sziasztok!

Hazaértem rendben...
Jó volt, bár ez az esti csapatás a sötétben nekem egyáltalán nem jön be.
Remélem szerencsétlen srác is rendben hazaért a sérült paripával...
Nem is értem,hogy mit csinált!
szép estét ide is....
Zorró!
Tettszik a szöveged......
csirkevakító... ez jó

mondjuk azt én sem értem miért kellet ujraaszfaltozni ,mikor a felmarton is tökéletesen lehetett kerózni
igen!

Mondjuk két honapig!Mit is irok két honap?Két hét!És szarabb lessz mint az elözö volt!
fisti!kérdeznék valamit!
hazaértél zoli cbr látom..jot mentünk!
motorral még nem teszteltem,de nemsoká
Mivan, mivan
jippppííííííííííí
Akkor megenst mehetek Szügyre!
2/A már ujaszfaltos jóestét ide is
velem az "ötcentis szomszéd" öszinte!
De az minden héten!Igaz már fel se veszem!Minden héten megtalál valami általa komoly dolognak titulált baromsággal,és közli feljelent,stb.