FONTOS INFÓ!felhivom mindenki figyelmét,ha esetleg sisakot akar venni,MESSZE kerülje a KBC nevű szardarabot!
olyan hangos,hogy egy-két óra motorozás után ha hazajövök,be kell vennem egy algopirynt,olyan szinten fáj a fejem.régebbi sisakjaimnál nem volt ilyen.(rohadtam volna meg amikor megvettem)
Bár édesapám biztos tudná!Régebben(gyerekoromba) tudott játszani ilyen hanggépen!Ha nem is igy de jol nyomta!Csak döntenie kellett,boxol,vagy zenél!Ö a boxot választotta!A két dolog nem mehetett egyszerre,mert pont ellentétesen terhelte meg a kezet!
voltam hát!most,hogy hűvösebb van rohadtul megy a motorom.te nem vetted észre?és ezt most igen élvezem.csak fosok,hogy elszakad a lánc.meg az öt éves kopott gumim is csúszik rendesen.de azért jó volt.
A foncsort meg kell fúrni?
Melyik fajtát vetted, van valami külömbség az alakjukon kívűl, sok félét láttam a boltban nem is tudtam dönteni...
Nappal mennyire látszik?
Én, ha ilyet látnék megtenném, és meg is fogom tenni!
Ez az ember, ha nem töröd le a tükrét, soha nem tanulta volna meg a leckét...
Lehet, hogy nem szép dolog, de tényleg sz.rba se vesznek az utakon...
Egy barátom vett villogót a motorra, és megdöbbentően sok autos rántotta félre a kormányt, mert úgy villog, mint egy rendőrvillogó, csak fehér színben.
Én is bizts, hogy teszek fel valami stroboszkópot...
Egyébként, nem szokásom ilyet tenni sőt még sohase tettem, de a
Zolit EGYMÁS UTÁN Két alkalommal szorította le....
Én meg elképzeltem magam előtt, hogy esik el miatta, csúszik az árokba....
ja meg az a szép fényezés a busán... oh kár lenne érte
Csak egy pici figyelmeztetésnek szántam!
De szerintem nem teszek többet ilyet, vagyis ne legyen több ilyen eset...
olyan hangos,hogy egy-két óra motorozás után ha hazajövök,be kell vennem egy algopirynt,olyan szinten fáj a fejem.régebbi sisakjaimnál nem volt ilyen.(rohadtam volna meg amikor megvettem)