Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ha erre jársz nem tudsz megkongatni? Te céééda!
LuckyZoltán és még sok-sok álnéven beirogató forumozótársnak nem tetszik a fizimiskám ,no meg hogy visszavauzok neki azt végképp nem birja a mája és próbálja klikkesíteni a bandát ahol is sikerült konkrét 3 db pártolóra szert tennie a jelek szerint-de nem tűnik fel neki.a kreált seggnyalás nekem pedig nem fexik ezért inkább c vágányra léptem a szardombról illetve a szardombbá vált helyről.legyen is ez elég válasz,mert szinte megkönnyebbülés nem foglalkoznom a genny, önmagát istent képzelő emberekkel.
tudod a heti 7est is megalkotta Csiszár,de amikor érezte hogy szar akkor továbbállt Jáksóval meg nézhetetlen-csak már megszoktuk...pont
A gyereket még nem tudom felültetni a motorra.
Autoval ilyen helyre menni meg..........................

Külömben is többször járok feléd mint te felém.
JA má megint....de hun vótá amikó én ott vótam?
Igen! Hajrá Milka!
Igazán szép tőled!
Akkor: HAJRÁ MILKA!
Nem mindenkit, csak aki le akar, azt szeretném egy kicsit biztatni!
Tudod, kell a biztatás!

Má megint én
Na mivane? Gabyca nővér...mi ez a kemény térítés? Most hogy maga nem szííhatja mindenkit leakar szoktatni?
van tervezve gurulas szombatra?hova?
dobhattál volna kostolot

GRATULA!
Ez a nagy flancos sok dolog nálatok volt otthon ugye?
Mi az a hiszti az lpf-en?
Na jó éjt Mindenkinek!
Akinek egyszer sikerült (főleg 4 évre), annak megint fog menni, csak akarni kell!
Gondolj bele, hogy mennyibe kerül egy doboz cigi? Abból mennyi benzint veszel?
fingom sincs.egyszer csak vettem a boltban egy dobozzal és már ment mint a karikacsapás.már bánom kurvára
igy van
Ennyi idő után meg minek szoktál vissza?
Aki leakarja tenni az leteszi. Aki nem akarja az meg nem...ez ennyire profán...
minden nap leszokok 20 szor legalább.fél órákra
sikerült letennem 4 évre simán lazán ,de ugy szoktam vissza egyszercsak mintha mi sem történt volna.
Én már vasárnap este szívtam el az utolsó szál cigimet, azóta egy szálat sem!
Tényleg nagy akaraterő kell hozzá, bár nehéz, vannak bizonyos 5 percek, amikor megőrülsz egy cigiért, de aztán elmúlik és rá sem gondolsz utána.
A cél érdekében mindent! Fel a fejjel, menni fog, HAJRÁ!
Ott még vacsi előtt voltak...
A dohányzásra gondoltam!
Te!