Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi! A sláger rádiós Brian vagy az Adams?
Biztos a többi versenygumi is jó, de én ezt próbáltam, ez biztos, Brian is ezt ajánlja utcára.
A mintás változatot minden gond nélkül. A tapadásról annyit, hogy amíg az előző Pilot Power 2ct-nél inkább kipörgött a hátsó, most inkább egykerekezik, 5 perc a bemelegedés, utána csupa öröm és móka. Arra kell ügyelni, hogy 1,7-1,8 barnál többet nem szabad a hátsóba fújni. Pályán meg melegen kell 1,6 barnak lenni ez az Ntec technológia miatt van a D211 nél.
köszönöm Úgy is jön a hideg megpróbálom a D211-et.közúton lehet használni?
Pilot Power és 2ct kb 5000 kilométer 40 ezer ft körül vagy versenyzőktől levetett D211 Dunlop medium keverékben, kb 3000 kilométer 10-15000 forintért, de addig, mint a légypapír úgy tapad.

A dunaparton már megmutattuk
Azé csak megnézném azt a hátul..............
Hmm

Egész jóó
Ne kapkodd el
Teeeee kis Feneséges Henceg
+ÁFA
És ocso legyen,legalább husz ezret elmenjen!
Nem?
Nem is tudtam hogy holnap engem etetsz!?
De Kb 45e forint
Üdv Mindenkinek!
Kérdésem lenne a nagyokhoz!Megért a vas papucs cserére. Kinek milyen guma vált be? Milyet érdemes rátenni? Többnyire utcai használat, de ha pályára is feltévednék néha nenagyon csúszkáljon.
Előre is köszönöm
gratula! szuper a füstölés
Sziasztok!
Már rég írtam ide!
Olyan kérdésem lenne nem e tud valaki az új busához matricamintákat szerezni!?
Etesd meg jól, oszt dobass vele valami birtokot magadnak... ...egy-két kereskedelmi hajókikötővel a partján persze...
Az sok idő Teeeeeeeeeeee!
Mondtam,hogy most tele vagyok!
Holnap etetem a Norvég Trónörökös Herceget......... .
Inkább drukkoljatok!
Ne aggodj!

Nem lessz szerencséd!Csak fürdeni megyek!tudod másnap van!
Ne vonulj vissza! Írkálj még ilyen vicceseket, hogy az XX erős, meg bátor..........