lenne egy pár -azaz két csomag- Brembo Road&Racing keverékű első fékbetét, '99-'07 Hayabusához.
Brembo katalógus: 07su19sc
31.000.- / 2 pár a listaára.
Tesztelésre adnám olyan tehetségnek, aki utcai/pálya körülmények között egyaránt használja a motort. Elvileg ez a keverék, ami nem puhul el 2:10es idők alatt sem, de melegíteni sem kell annyit mint a verseny betéteket - utcán is teljes biztonsággal használható.
Fél áron odaadom ( 15.500.- / 2pár ) , cserébe egy fényképet, és rövid véleményezést kérek, mennyire vált be.
Kimentünk Gödöllő fele, aztán az új Nulláson Gyálig ott kavarogtunk egy picit, utána meg a városba kajáltunk valamit!
Ja meg csináltunk egy jó képet az Atix majd felteszi, mert megígérte nekem!
Olyan kívácsiak vagyunk!
lenne egy pár -azaz két csomag- Brembo Road&Racing keverékű első fékbetét, '99-'07 Hayabusához.
Brembo katalógus: 07su19sc
31.000.- / 2 pár a listaára.
Tesztelésre adnám olyan tehetségnek, aki utcai/pálya körülmények között egyaránt használja a motort. Elvileg ez a keverék, ami nem puhul el 2:10es idők alatt sem, de melegíteni sem kell annyit mint a verseny betéteket - utcán is teljes biztonsággal használható.
Fél áron odaadom ( 15.500.- / 2pár ) , cserébe egy fényképet, és rövid véleményezést kérek, mennyire vált be.
Elérhetőség az adatlapon.
Várjuk a képet!
Ja meg csináltunk egy jó képet az Atix majd felteszi, mert megígérte nekem!
MÉG KB 60 KM beletettünk...
Reggel nem mosolyog senki?
Mere voltatok még mtorozni?
Nekem nem jön be az éjszakaki motorozás, azért vettem hazafelé az irányt.
.........bundáskenyerezni?
Üdv az uraknak!
Nem lett megörökítve...
Épp most értem haza...
Gábor XX kente neki keményen!
Csak nincs rajta a videón...