Tükröt a Pink Motorstól tudsz venni, kb 6-7000 forintba kerül, annyi a trükk, hogy 2001-es GSXR1000 tükröt kell kérjél. Ugyanaz, mint a gyári, csak jóval olcsóbb.
Az milyen alkatrész?Bár igaz,hallottam valami hátra sandito szerkezetröl az oktatáson,de én sose használom!Motorral ugyis gyorsabb vagyok a többi jármünél,MAN-nal meg nagyobb!Szoval tök felesleges szerkezet!Ezt is biztos csak azért szerkesztették a járgányokra,hogy drágábban lehessen adni!Ugy mint azt a bizonyos lassitást szolgálo szerkezetet(minek müködése szintén talány a számomra) valami fék a neve!
Köszönöm ezt a mai napot azoknak akikkel eggyütt gurultunk!Nagyon jo volt!Föleg a kompolás8igaz Csöle)!?
Képeket elkezdtem a szokott helyre feltölteni! www.kep.tar.hu/milkamu
A következő tali elött epilálok
Na..attól a mutatványtól eltekintve iggen fasza vót! Örülök hogy láttam a lottyadt seggeteket végre!
Te Mister!
Ha én is veszek neked egy tükröt,fellökhetlek én is?!
Az milyen alkatrész?Bár igaz,hallottam valami hátra sandito szerkezetröl az oktatáson,de én sose használom!Motorral ugyis gyorsabb vagyok a többi jármünél,MAN-nal meg nagyobb!Szoval tök felesleges szerkezet!Ezt is biztos csak azért szerkesztették a járgányokra,hogy drágábban lehessen adni!Ugy mint azt a bizonyos lassitást szolgálo szerkezetet(minek müködése szintén talány a számomra) valami fék a neve!
De azért király volt
Bár rohadtul fáj a lábam
Neked is Menya! . .
akkor kezdtem feltölteni(mint irtam is)!
Köszi Mindenkinek!
Hiányzott busapó
Nekem is hiányzott az "öreg"!
Köszönöm ezt a mai napot azoknak akikkel eggyütt gurultunk!Nagyon jo volt!Föleg a kompolás8igaz Csöle)!?
Képeket elkezdtem a szokott helyre feltölteni!
www.kep.tar.hu/milkamu
Itthon! KÖszönöm srácok!
Remélem, a yardon mindenki átjutott szerencsésen. A 0-on is volt