Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kő laikus vok de kicsit leharcoltnak tűnik a színéről ítélve.
Fugee!link
Fuqee!

Vaterán pont láttam egyet pár napja.
Hi!
Régi busához keresnék leömlőt. Ugyanis a járdáról az úttestre történő lehajtás közben nagyügyesen sikerül odakoccintani az vas alját sajna, minek hatására kicsit behorpadt. , Esetleg vki tudna segíteni? Előre is köszönöm!
Ne ijesztgess ,mi van ?
És adsz motort is?
No jo éjt!

Mentem tente!
Lehet róla szó
Enyimet íííííííííííííííííís!
Természetesen!

Egy kék XX-nek mindig van hely!
Ha érdekel valakit szabist@citromail.hu cimre irjon. Köszönöm , elirtam a GSX R-t, de gondolom mindenki jol értette.
szeretnék felajánlani Suzuki tHayabusa 1300 HSX R tipusu motorkerékpár hátsó pupját, hátsó lámpa búra, motortarto bakkot .Szerintetek árban mennyi? Van még tanktáska is eladó.
Kifizetem a benzined ha eljössz
Simán
Hölgyeim,és Uraim!
Spoggal azt terveztük,igen.....megint,hogy szept. 20.-án felvennénk a Honda XX vs.Hayabusa Symphonica videót!
A találka 14 órakor lenne a 2-esen,Dunakeszi után a Shell kút parkolójában!Szükség lenne legalább 10 XX ,és 10 Hayabusa RIDERRE!.....legalább....!Írjátok tele!
Honda XX Team
1,Spog
2, Maistear
3, Herci, 20.-a
4, Atix
5,Jocikirály.-hogy legyen egy kis hang is...(dátum mindegy)
6,GáborXX
7,Milka mindegy melyik nap
8,Misó
9,Hubi 20.-a
10,Madman (ha bepofátlankodhatok)

Hayabusa Team
1,Mr.Hayabusa
2,Menya 19-20 is jó
3,Csöle
4,ZoliCBR 20.-a
5,Busati
6,Pep
7,Robotos 20.-a
8,Biri 20.-a
9,
10,
van egy eladó LED-es, fehér lámpám 2008-2009-es évjáratra, ha érdekel valakit.
Érd.: tutilampa@gmail.com
Oksa görgetek!
Tittelett!
Kérlek Titeket,hogy görgessétek naponta,mert néhány napig nem leszek,annyi a melóm!Vigyi magatokra!Sietek vissza!
Hölgyeim,és Uraim!
Spoggal azt terveztük,igen.....megint,hogy szept. 20.-án felvennénk a Honda XX vs.Hayabusa Symphonica videót!
A találka 14 órakor lenne a 2-esen,Dunakeszi után a Shell kút parkolójában!Szükség lenne legalább 10 XX ,és 10 Hayabusa RIDERRE!.....legalább....!Írjátok tele!
Honda XX Team
1,Spog
2, Maistear
3, Herci, 20.-a
4, Atix
5,Jocikirály.-hogy legyen egy kis hang is...(dátum mindegy)
6,GáborXX
7,Milka mindegy melyik nap
8,Misó
9,Hubi 20.-a
10,

Hayabusa Team
1,Mr.Hayabusa
2,Menya 19-20 is jó
3,Csöle
4,ZoliCBR 20.-a
5,Busati
6,Pep
7,Robotos 20.-a
8,Biri 20.-a
9,
10,
Holnap küldöm postán, csak nem tudom milyen címre. küldd már el mailban vagy esemesben!
király ! De mikor jön ?